• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Anneleri Sizin Hamileliğiniz Nasıl Geçiyor?

Lara67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
50
38
3
30
Merhaba anneler 🌸
Hamileliğim 3.ayım bitti 4.ayın başındayım 14haftalık.
Eşimle alışveriş yapmaya çıkmıştık, yemek yiyelim dedik yemek yemeye giderken birden bayıldım tansiyonum düşmüş. Kendime ve bebeğime baktırdık iyi miyiz diye çok şükür iyiyiz😊 Yanında hep kuruyemiş ya da meyve buldur dedi doktorum. E yaz annesi olunca gündüzleri pek dışarı çıkamıyorum malum sıcaklardan dolayı.
Sizin nasıl geçiyor merak ediyorum?

merhaba bizde 16 haftalığız☺️ Mide ekşimesi çok fazla gün içinde cok zorlanıyorum. Sabah kalktığımda çok bulantım oluyor buzdolabının kapağını burnumu kapatarak açıyorum hatta😆 yiyecek kokusu anında öğürtüyor kahvaltımı ettiğim zaman şükür bulantı gidiyor. Onun dışında uyku hali modum çok yüksek😄 biraz uzansam pat diye uyuya kalabiliyorum. Bunlar dışında şükür öyle çok kötü diyebileceğimiz bişeyimiz yok ☺️

merhaba bizde 16 haftalığız☺️ Mide ekşimesi çok fazla gün içinde cok zorlanıyorum. Sabah kalktığımda çok bulantım oluyor buzdolabının kapağını burnumu kapatarak açıyorum hatta😆 yiyecek kokusu anında öğürtüyor kahvaltımı ettiğim zaman şükür bulantı gidiyor. Onun dışında uyku hali modum çok yüksek😄 biraz uzansam pat diye uyuya kalabiliyorum. Bunlar dışında şükür öyle çok kötü diyebileceğimiz bişeyimiz yok ☺️
Maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻Yemek yediğin zaman uzanıyorsan eğer uzanma 🌸 Herkesin farklı oluyor tabi bende bulaşık makinanın kokusuna ve bulaşık deterjanına gelemiyorum 🤣

Merhaba anneler 🌸
Hamileliğim 3.ayım bitti 4.ayın başındayım 14haftalık.
Eşimle alışveriş yapmaya çıkmıştık, yemek yiyelim dedik yemek yemeye giderken birden bayıldım tansiyonum düşmüş. Kendime ve bebeğime baktırdık iyi miyiz diye çok şükür iyiyiz😊 Yanında hep kuruyemiş ya da meyve buldur dedi doktorum. E yaz annesi olunca gündüzleri pek dışarı çıkamıyorum malum sıcaklardan dolayı.
Sizin nasıl geçiyor merak ediyorum?
Henüz çok başındasınız bir de yaz sıcağında 8-9 aylık olanlar var 🙊
Benim de birkaç haftadır aşırı tansiyonum düşüyor hatta öyle ki artık normalimiz 10/6 olmuş durumda. Bu haftalarda çok fazla görülüyormuş. Açlıktan çok susuz kalmamaya dikkat edin, şuan vücudunuz için en önemli şey su

Henüz çok başındasınız bir de yaz sıcağında 8-9 aylık olanlar var 🙊
Benim de birkaç haftadır aşırı tansiyonum düşüyor hatta öyle ki artık normalimiz 10/6 olmuş durumda. Bu haftalarda çok fazla görülüyormuş. Açlıktan çok susuz kalmamaya dikkat edin, şuan vücudunuz için en önemli şey su
Aynen öyle.
Doktoruma sordum 10/6 hamileler için normalmiş. Aç ve susuz kalmamak lazım 🌸

Yedi aylığım ve yanıyorummmmm , vücudunu yağla güneş kremi sürmeden çıkma ve booolll su iç meyveyi de ihmal etme 🥰

Back