Çorbalar Yayla Çorbası

Kendini kopek mi saniyor kiyamam borderlar da zaten bahce sart cok cok tuyleri var ev icin hic kolay olmaz basta kafkas coban kopegi dusunduk biz mukemmel bir irk ama devasa iri kendi ciftligimizi kurunca istiyoruz insallah.Esim atli okculuk yapiyor at ayri bir sevda

Ellerine emeğine sağlık canım başarılar diliyorum

ben valla sunumda ki çiçekler e bayıldım çocukluğu m geldi aklıma köye giderken yol kenarindan toplardik

Ellerine emeğine sağlık canım başarılar diliyorum

ben valla sunumda ki çiçekler e bayıldım çocukluğu m geldi aklıma köye giderken yol kenarindan toplardik
Sagol canisi ben tam corbayi yaparken esim getirdi ata cikmis araziye benim cicek duskunlugumude biliyor zatentam zamaninda yetisti cicekler cekime

Sen hep gündüz çek evla .Bayıldım sunumuna,konseptine,başarılar dilerim.

Ellerine sağlık canım düğün çiçeği mi onlar Elalis gelde aile ferdi jokeri gör
yaaa görmem mi ben onuuuuuu ❤❤❤
yazmaya fırsat bulamamıştım iyi oldu etiketlediğin :)
evlaefe canım çorbana,sunumuna,bahçene özellikle de kızına bayıldımmmmm
çok akıllı maşallah,aile ferdiymiş yerim
benim de bir oğluşum var golden ama inanılmaz yaramaz asla öyle oturmaz,otursa bile foto çekene kadar kalkar zıplar
ellerine sağlık canım başarılar diliyorum

Sagol canim benim tesekkur ederim benim kizda vok yaramaz Allah gece gunduz oyun oymar at tut getir ama otur dedigimde kalkmiyo Anne sozu dinliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…