Ellerine sağlık canımBugün bunu yapmamben yumurta koymuyorum ama bide benim yoğurdum efsane ekşi köpürür biçimde çok güzel oluyorr beee
Ev yoğurdu candır asla dışardan yiyemiyorum geleneksel mayalıyorum ekşi ekşiEllerine sağlık canım
Bende aslında her zaman yumurta koymuyorum ama tarif orijinal olsun diye ekledim. Benim yoğurtta ev yoğurdu kendim yapıyorum
Bende yiyemiyorum. Çamur gibi garip bir tadı varEv yoğurdu candır asla dışardan yiyemiyorum geleneksel mayalıyorum ekşi ekşi
Çok teşekkür ederim canımAy akşamdan ışıktır
Yaylalar, yaylalar
Bizim ordi aşıktır
Dilo dilo yaylalar
Bu çorbanın hikayesi de bu. Bendenizin pişirdiği ilk çorbadır yayla çorbası
Ellerine sağlık.
Çok teşekkür ederim canım benimElinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.
Bu kategori çok güzel oldu, gün aşırı bakıp pişireceğim çorbaya karar veriyorum.
Başarılar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık Nevoşhem çorba hem sunum şahane olmuş
Hiç ekşi ayran içtin mi? BayılıyorumEv yoğurdu candır asla dışardan yiyemiyorum geleneksel mayalıyorum ekşi ekşi
Benim yoğurdumu bilseniz suyu bile ayrılıyor ekşi ayran içmeme gibi şansım yokHiç ekşi ayran içtin mi? Bayılıyorumhele acılıysa (Köylü olmayanlar, siz anlayamazsınız ).
Suyu ayrılmayan yoğurt yoğurt değildir zatenBenim yoğurdumu bilseniz suyu bile ayrılıyor ekşi ayran içmeme gibi şansım yok
Yayık ayranı olacak bol köpüklüHiç ekşi ayran içtin mi? Bayılıyorumhele acılıysa (Köylü olmayanlar, siz anlayamazsınız ).
Benimde yoğurttan çok kaymak çıkıyor jerseyle yapiyorum artik çok iyi kaymak veriyor ama ben elde çalkalaya çalkalaya tereyağ yapiyorum istedigimde :) rizelilikYayık ayranı olacak bol köpüklü
Uygun bir zamanda yayık makinesi almayı çok istiyorum. Hem tereyağı yaparım. Yoğurdun üstü bir parmak kaymak oluyor
Valla hiç kapağı açık tutmuyorum ama en az 7 saat dışarda sarılö sonrada dolaba soğumadan açmam baya iyi oluyor suyu ayriliyor derken öyle köpüruyorku ekşilikten ondan demek istedim kapağı şişiyorSuyu ayrılmayan yoğurt yoğurt değildir zaten
Mayalarken kapağı açık mayalayınca suyu birazcık uçuyormuşBuzdolabında da bir gün açık kalıyor. Daş gibi olmuyor ama olsun Kıvam arttırıcılı yoğurttan bin kat daha iyi.
Ne kadar da Malatyalı bir insanYayık ayranı olacak bol köpüklü
Uygun bir zamanda yayık makinesi almayı çok istiyorum. Hem tereyağı yaparım. Yoğurdun üstü bir parmak kaymak oluyor
Evet bende öyle yapıyorum. Hatta sallamaya gücüm yetmezse oğluma veriyorum. Zaten spor yapıyor oda bir sporBenimde yoğurttan çok kaymak çıkıyor jerseyle yapiyorum artik çok iyi kaymak veriyor ama ben elde çalkalaya çalkalaya tereyağ yapiyorum istedigimde :) rizelilik
4 saatten fazla mayalayanı görmemiştimValla hiç kapağı açık tutmuyorum ama en az 7 saat dışarda sarılö sonrada dolaba soğumadan açmam baya iyi oluyor suyu ayriliyor derken öyle köpüruyorku ekşilikten ondan demek istedim kapağı şişiyor
Biz yoğurtla yaparızNe kadar da Malatyalı bir insanTereyağı yoğurttan yapılıyor deyince şaşıranlar var
Ekşi seviyorsan dışarıda bekletmek en mantıklısıValla hiç kapağı açık tutmuyorum ama en az 7 saat dışarda sarılö sonrada dolaba soğumadan açmam baya iyi oluyor suyu ayriliyor derken öyle köpüruyorku ekşilikten ondan demek istedim kapağı şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?