• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaygın anksiyete,okb VE citoles

ramrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
20
25
38
49
Yaygın anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluk tanım var.Yabancılaşma ve akımı ve hafızmı kaybetme korkum var.Yıllardır ilaçla tedaviye karşı çıktım ama 6 aydır aşırı fazlalaştı ve aklımı yitireceğim diye ilaç denemeye karar verdim.Yan etkisinin az olduğunu söyleyerek citoles verdi doktor.1 haftadır yarım almama rağmen salak gibiyim.Hep uyumak istiyorum.Citoles kullanarak iyileştiğini düşünen oldu mu?

canım merhaba, bende 6 7 ay önce anksiyete başladı. Ben hiç direnmeden direk doktora gittim ve citolesle başladım tedavime. Şu an çok daha iyi hissediyorum, günlük.hayatıma devam edebiliyorum. İlk günler bana da çok uyku yaptı ,ama 2 3 hafta dişini sık canim alisiyosun.. Sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım canım

canım merhaba, bende 6 7 ay önce anksiyete başladı. Ben hiç direnmeden direk doktora gittim ve citolesle başladım tedavime. Şu an çok daha iyi hissediyorum, günlük.hayatıma devam edebiliyorum. İlk günler bana da çok uyku yaptı ,ama 2 3 hafta dişini sık canim alisiyosun.. Sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım canım
Çok teşekkür ederim. İnşallah bana da iyi gelir.Çok uyku yaptı bende.O da geçiyor mu zamanla yoksa hep uyuklayacak mıyız?Bir de cinsel yönden isteksizlik gibi bir yan etkisi varmış? İsteksizlik oluyor mu?

Çok teşekkür ederim. İnşallah bana da iyi gelir.Çok uyku yaptı bende.O da geçiyor mu zamanla yoksa hep uyuklayacak mıyız?Bir de cinsel yönden isteksizlik gibi bir yan etkisi varmış? İsteksizlik oluyor mu?

Anlıyorum bende de çok uyku yaptı sürekli esniyodum gün içinde. Ama dediğim gibi geçiyor. Mide bulantısı baş ağrısı çarpıntı vs gibi yan etkiler göstermediyse şanslısınız çünkü genelde insanlar bu yan etkileri de görüyormuş. Uykusuzluk geçiyor alışınca hep böyle devam etmiyor. Cinsel isteksizlik konusunda bir şey söyleyemeyeceğim, ben evli değilim çünkü yani bi fikrim yok o konuda :)

Merhabalar bende dün başladım ilaca 10 mg ile fakat kilo yapar mı diye düşünüyorum. Haftada 5 gün spor yapıyorum be 4 aydır düzenli diyet listem var. Sizde yaptı mı acaba?

Merhabalar bende dün başladım ilaca 10 mg ile fakat kilo yapar mı diye düşünüyorum. Haftada 5 gün spor yapıyorum be 4 aydır düzenli diyet listem var. Sizde yaptı mı acaba?
Yok kilo yapmadı bende, hatta başlarda iştahsızlık bile yaptı ama sonradan normal haline döndü. Herkeste farklı etki gösterir tabi ama ne güzel siz spor yapıyorsunuz, sizi etkileyecegini sanmam

Yok kilo yapmadı bende, hatta başlarda iştahsızlık bile yaptı ama sonradan normal haline döndü. Herkeste farklı etki gösterir tabi ama ne güzel siz spor yapıyorsunuz, sizi etkileyecegini sanmam[/
Yok kilo yapmadı bende, hatta başlarda iştahsızlık bile yaptı ama sonradan normal haline döndü. Herkeste farklı etki gösterir tabi ama ne güzel siz spor yapıyorsunuz, sizi etkileyecegini sanmam
zaman ayırıp sorumu cevapladığınız için teşekkür eferim, içim rahatladı

Bu ılaç kilo yapmıyor ben daha öncede kullanıp bıraktım şimdi 5 aydır yine içiyorum bende aşırı kaygı hali vardı onun için iciyorum 5 mg ama tam olarak kaygılı halim geçmedi acaba 10 mg içmeye başlasam daha etkisini gorurmuyum

Back