Yavrumuz vefat etti 😞

K KurkmantoluS arkadaşımızın 15 aylık oğlu ADEM METE yavrusu için, nasip olursa 1 Mart Cuma günü, hatmi şerif duamız yapılacaktır. Kimin duası kabul olur bilemeyiz. RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn

Sabah namazdan sonra Yasin-i Şerif okuyup sizlerin ismine bağışlayacak dua ettim. RABBİM sizlere iki cihan saadeti versin, darda bırakmasın, bedenen ruhen şifa olsun. Ağzınıza, ruhunuza, yüreğinize, nefesine sağlık canlar hemen gelip cüz aldınız ALLAH razı olsun

1- HALLEYS

2- Papatyali_anne

3- Oydar

4- Aktif Lora

5- MssPARE

6- K KurkmantoluS

7- K KurkmantoluS

8- K KurkmantoluS

9- Nane Limon Kabugu

10- labellevie annesi

11- labellevie annesi

12- labellevie annesi

13- Bonus

14- B Buluts34

15- B Buluts34 k.validesi

16- uvercinka65 annesi

17- ilknurrr22

18- G Gunduzguzell1

19- Gonulmeyvesi

20- penyez83

21- penyez83

22- PiXiEE annesi

23- PiXiEE annesi

24- reynax

25- Chocolita

26- penyez83 arkadaşı

27- aysen- annesi

28- Peeves

29- aysen-

30- @selin18

okuyunca bildirim yapmayı ve tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım canlar

Amin Allah sizlerden razı olsun. Vesile oluyorsunuz ❤❤

Son durum nedir canım?
Söylemeye dilim varmıyor ama beyin ölümünü netleştirmek için test yapıyorlarmış. Bugün de beyin anjiosu yapılacakmış. Diliyorum Rabbim den bugün güzel bişeyler duyursun bize. Bi tepki bi sinyal olsun inşallah beyninde hayırlı bi şekilde
Canım benim Allah razı olsun bağışlarsan tabi ki yaparım duasını. Allahım bugün güzel haberler aldırsın bize inşallah

Allahım Şafi ismiyle acil şifalar versin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşAllah canım benim hep dualarımızda ve aklımızdasınız

Tamam canım 1 tane hazır hatmimden veriyorum ozaman, dualarsın şifa olsun , inşallah çok ama çok güzel haberler alırız, üzülme ne olur Rabbim büyük

Allahtan umut kesilmez kesmiyoruz bekliyoruz

Allahım Şafi ismiyle acil şifalar versin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşAllah canım benim hep dualarımızda ve aklımızdasınız
Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm bugün
Tamam canım 1 tane hazır hatmimden veriyorum ozaman, dualarsın şifa olsun , inşallah çok ama çok güzel haberler alırız, üzülme ne olur Rabbim büyük
Allah razı olsun rabbim gönlünün muradını versin hayırla arya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…