- 23 Mart 2022
- 14.081
- 52.381
- 41
Aminnn canım ağzına yüreğini sağlık30. Cüzü okudum. Rabbim Adem Mete ye şifa versin. K KurkmantoluS hayırlı haberler alalım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım ağzına yüreğini sağlık30. Cüzü okudum. Rabbim Adem Mete ye şifa versin. K KurkmantoluS hayırlı haberler alalım inşallah.
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Allah kabul etsin Allah razı olsun30. Cüzü okudum. Rabbim Adem Mete ye şifa versin. K KurkmantoluS hayırlı haberler alalım inşallah.
Kalan cüz var mı ben de okuyabilirim?25. Cüz boşta
Bitti cüzler sağolunKalan cüz var mı ben de okuyabilirim?
Allah kabul etsin inşallah yavrucağa şifa olsun annesinin yüreği ferahlasın inşallahBitti cüzler sağolun
Aminnn canlarım ağzınıza yüreğinize sağlıkpenyez83 ablacim 27. ve 29. Cuzleri okuduk bağışladık annemle. Rabbim bir an önce kavuştursun yavrumuzu sağlıcakla annesine ailesine hep dualarımızda
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım28. Cuzu okudum Allah kabul etsin Allah sifa versin.
Tamam okurum ben canımdeynepnaz
esoss88
clara
Niloyatospikk
Cüzler bitince yazmıştınız hanımlar 25. cüzün son 10 sayfası kaldı okurmusunuz
Tamamdır yazdım listeye cuma günü duasını yapacağız okuyunca yazarsınız sağolasınTamam okurum ben canım
Tamam bugün okuyacağım inşallahTamamdır yazdım listeye cuma günü duasını yapacağız okuyunca yazarsınız sağolasın
Aminnn canım ağzına yüreğine sağlıkpenyez83 okudum çözümü Allah kabul etsin
Okudum bittiTamamdır yazdım listeye cuma günü duasını yapacağız okuyunca yazarsınız sağolasın
Ağzına yüreğine sağlık canımOkudum bitti
PiXiEE annesi 22 ve 23 cüzü okudu ALLAH kabul etsin aminnK KurkmantoluS arkadaşımız 15 aylık oğlu ADEM METE yavrusu için hatmi şerif okumamızı rica etti. Kimin duası kabul olur bilemeyiz. RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
1 mart cuma günü duasını yapalım nasip olursa
şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun
1- @HALLEYS
2- Papatyali_anne
3- @Oydar
4- @Aktif Lora
5- @MssPARE
6- K KurkmantoluS
7- K KurkmantoluS
8- K KurkmantoluS
9- Nane Limon Kabugu
10- @labellevie annesi
11- @labellevie annesi
12- @labellevie annesi
13- @Bonus
14- @Buluts34
15- @Buluts34 k.validesi
16- @uvercinka65 annesi
17- @ilknurrr22
18- @Gunduzguzell1
19- @Gonulmeyvesi
20- penyez83
21- penyez83
22- PiXiEE annesi
23- PiXiEE annesi
24- @reynax
25- @Chocolita ilk on syf
25- Niloyatospikk son 10 syf
26- penyez83 arkadaşı
27- aysen- annesi
28- Peeves
29- aysen-
30- @selin18
hepinizden ALLAH razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık. İşiniz gücünüz rast gitsin aminnn