- 13 Mart 2019
- 12.845
- 41.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19. cüzü yazdım listeye ablam sağolasınpenyez83 abla banada boştan bir cüz verir misin
Tamam 19 bende okurum inşallah Rabbim safi ismiyle şifa versin en kısa zamanda19. cüzü yazdım listeye ablam sağolasın
5.cüzü şimdi okudum canım
Aminnnn canım ağzına yüreğine sağlık5.cüzü şimdi okudum canım
Rabbim şifalar versin yavruya Allah kabul etsin
Canım müsait değilim. Rabbim okuduklarınızı kabul etsin inşallah24 / 25 ve 26 boş kalan cüzler
Son durum nedir canım?Hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız. Rabbim sizi dara düşürmesin inşallah gönüllerinizdeki isteklerinize hayırla nasip etsin hepinize de
26. Cüz okundu canım şimdi arkadaşım yazdı26.cuzu alayim ne zamana kadar olunacaktı?
14 e ben başladım ama farketmez dualarimiz gönüllerimiz bir Adem Mete yavrumuz hayırla sağlığına kavuşsun Rabbım şu mübarek günler geceler hürmetine Şafi ismiyle şifa nasip eylesinAhh sağolsun ellerinden öptük 14. Cüzü k.validen olarak yazdım
Aminnnn canimm listede düzelttim14 e ben başladım ama farketmez dualarimiz gönüllerimiz bir Adem Mete yavrumuz hayırla sağlığına kavuşsun Rabbım şu mübarek günler geceler hürmetine Şafi ismiyle şifa nasip eylesin
24u alayim o zaman26. Cüz okundu canım şimdi arkadaşım yazdı
Kalan boş cüzler 24 ve 25 cuma günü nasip olursa duasını yapacağız
Sağolasın yazdım listeye24u alayim o zaman