- 23 Mart 2022
- 14.081
- 52.381
- 41
Sağolsun anneciğiniz ellerinden öptük yazdım listeye10-11-12 cüzleri annem okuyacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolsun anneciğiniz ellerinden öptük yazdım listeye10-11-12 cüzleri annem okuyacak.
Aminnn sağolun anneciğinizin ellerinden öptük yazdım listeye16. Cüzü annem için alayım ben okuyamıyorum o okuyacak şifa olsun inşallah
Bonusum ilk mesajda boş cüzler yazıyor bakıp almak mı istersin yoksa sıradan boş cüzden mi yazayımPenyezim 1 cüz yazar mısın bana
Baktım da son mesajlarda alınmış ya hiç farketmez canım yaz sıradanBonusum ilk mesajda boş cüzler yazıyor bakıp almak mı istersin yoksa sıradan boş cüzden mi yazayım
13. Cüzü yazdım listeye sağolasınBaktım da son mesajlarda alınmış ya hiç farketmez canım yaz sıradan
BOş kalırsa tekrar yazarsın13. Cüzü yazdım listeye sağolasın
Cuma hatim duası olsa yazmış penyez ama nasip tabi
Cuma günü duasını yapalım istiyoruz nasipse
Kızlar cumaya yetişmez hastalığım bitmez Nane Limon Kabugu istemişti o alsın öyleyse ben engel olmahayim bidahaki sefere insallahCumaya kadar yazılmış canım penyez83 e soralım ⚘
Zeynomm cevap yazmamışım sana biliyorum okurdun canımm. çok sevindim duaların kabul olmuş, Rabbim evinizde sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle oturmanızı nasip eylesin aminnnnnnpenyez83 penyezim almak cok isterdim inanin
Ev aldim ve taşınma telaşım var şuan yetiştiremem
Zamani olsaydi alirdim her ay hatim mi bile daha baslamadim
Allahım o kücük yavruya ya şafi ismiyle şifa versin annesine babasina bagişlasin
14 ve 15 yazdım listeye canım sağolasınSıradan 2 tane cüz alabilirim
Amin canım benim biliyorum okurdun. İşin gücün rast gitsin, gelip buraya yazman bile duadır sağolasın biter boş cüz kalmaz Allah in izni ilepenyez83 Canım 2 gün hastane işlerim olacak ve şehir dışında olacağım, çok almak istedim ama Cuma ya yetismez , boş kalan cüz olursa yine de durumu zorlar almaya çalışırım. RABBİM şifasını versin inşallah
Kayinvalidem okuyacak bir tanesini14 ve 15 yazdım listeye canım sağolasın
Ahh sağolsun ellerinden öptük 14. Cüzü k.validen olarak yazdımKayinvalidem okuyacak bir tanesini
17. cüzü yazdım listeye sağolunpenyez83 bi cüzde bana yazar mısın hic farketmez hangisi bostaysa
18. cüzü yazdım listeye canım sağolasın
Cok teşekkür ederim penyezim Allah isteyen herkese en güzelini versinZeynomm cevap yazmamışım sana biliyorum okurdun canımm. çok sevindim duaların kabul olmuş, Rabbim evinizde sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle oturmanızı nasip eylesin aminnnnnn