Yavrumuz vefat etti 😞

Tüylerim diken diken oldu. Mete çok güçlü Allah onu size bağışlasın. Çok güzel haberlerini duyun inşallah

yavrucağımız için dua etmek istiyorum .Ne okuyayım penyez83 beni bilgilendirir misin canım .Hangi dua da eksik var
Canım ilk mesajda okuduklarımız yazıyor ordan bakıp, müsaitlik durumunuza göre istediğiniz kadar sayılı sayısız okuyabilirsiniz.

İçinizden ne gelirse dua edip okuyabilirsiniz ALLAH kabul etsin şifa olsun aminnnnnn

Rabbim yanında olsun Metemiz için dualarla destek oluyoruz Mevlam bir rüyadan uyanmış gibi sağlıkla mucizesini versin

hadi inşallah

Hayır 3 haftadır anestezi test yapacak diyorlar. Onlar söylüyor bizde bekliyoruz. İnşallah o testi yapamadan metem uyanır
İnşallah Allah'ım sen büyüksün cansız yumurtaya can veren rabbim metemizin de şifasını sen çal rabbim amin amin amin aminnn

Hayır 3 haftadır anestezi test yapacak diyorlar. Onlar söylüyor bizde bekliyoruz. İnşallah o testi yapamadan metem uyanır
Sevgili K KurkmantoluS biz yavrunu sordukca belki uzuluyorsun, belki sinirleniyorsun ama hepimiz kendi bildigimiz sekilde dua ediyoruz onun icin, bir guzel haber icin ben ara ara sayfayi kontrol ediyorum hala. Lutfen sen de bizi habersiz birakma

Yoo hiç kızmıyorum üzülmüyorum aksine mutlu oluyorum:) öyle çok istiyorum ki güzel bişey duyup buraya yazmayı. Bekliyorum o gün gelecek teşekkür ediyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…