- 12 Haziran 2019
- 17.535
- 106.319
- 36
Yok canım yeni bir bilgi yok henüz.K KurkmantoluS canım doktorların yeni söylediği bişey var mı?
Hep dualarımızdasınız canım tez zamanda güzel haberler alırsınız inşAllahYok canım yeni bir bilgi yok henüz.
Ayyyy cok sevindimHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
Canım hiçbir fikrim yok maalesef ama inşAllah daha güzel haberlerini de alırızHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
İçim kıpır kıpır oldu :)Ayyyy cok sevindim
İnşallah inşallah bi gün buraya yazacağım inanıyorum, metem eve geldi eskisinden de sağlıklı diyeCanım hiçbir fikrim yok maalesef ama inşAllah daha güzel haberlerini de alırız
Çok sevindim, inanın şu anda mutluluktan ağlıyorum .Allah size bağışlasın evladınızıHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
Yaaa tüylerim diken diken oldu. Canım sıkkındı vallahi neşem yerine geldiHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
Çok sevindim canım RABBİM sağlıcakla sağlamca tez günde evladınızı yanınızda eylesin aminnnnnnHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
Ah çok duygulandım ya içim kıpırdadıHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
Çok sevindim, inanın şu anda mutluluktan ağlıyorum .Allah size bağışlasın evladınızı
Yaaa tüylerim diken diken oldu. Canım sıkkındı vallahi neşem yerine geldiinşallah inşallah evine dönecek Mete kuş sağlıkla
Çok sevindim canım RABBİM sağlıcakla sağlamca tez günde evladınızı yanınızda eylesin aminnnnnndualarımızda hep metemizle
Hepinizden razı olsun Rabbim iyiki varsınız kızlar. İnşallah daha güzel haberler duyup vermek nasip olur sizlereAh çok duygulandım ya içim kıpırdadı
Allah ın izniyle inşallahRabbim inşallah size bağışlasın, bebeklerin hücre yenilenmesi hızlı olduğu için inşallah iyileşecek. Dua etmeye devam edelim.
Ahh yavrumHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
Ahh yavrumsen çok güçlüsün Metem
Rabbim umudumuz ümidimiz sendedir.Aydınlık günlere ulaştır aminnn
İnşallah kızlarÇok sevindim inşallah daha güzel haberler duyacağız. Metemiz iyileşecek
Yaa canım benimHerkese hayırlı geceler. Bu gün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerede söylemek istedim. Dün akşam metemin dedeleri gitmişti görmek için hastaneye. Dedeler doktora sorular sormuş o sırada doktor beyninin çok az bi kısmına kan gittiğini söylemiş fakat bu bilgiyi bize hiç vermediler 32 gündür. Ben beyin sapı vs ne durumda hiç bi yere mi kan gitmiyor tarzında sorular sormuştum yok demişti doktor ama dün babama var demiş makina sayesinde demiş. Çok anlayamadım kan gitmesini oksijen makinasını nasıl sağlıyor. Yarın net olarak soracağım ama size de yazmak istedim. Çünkü bu benim için büyük bir ümit ışığı :)
İnşallah inşallah canım benim inşallah rabbim çok büyükYaa canım benimçok sevindim. Sağlıkla uyansın sağlıkla yürüyerek hatta koşarak güle oynaya taburcu olsun o hastaneden çok sevindim gözlerim doldu. Daha güzel haberler alırız inşallah. Şu mübarek günlerde bir sürü dua alıyor minik kuşumuz Rabbim kabul etsin