- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Aminn amin inşallah kurban olduğum Allah'ım mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallahHem merak ediyorum hem kahroluyorum sizede sabrlar diliyorum daha çok minik Rabbim size bağışlasın inşallah yediği lokmadan bu duruma düşmüş yavrucak inşallah Rabbim rizkini kesmez onu sizden esirgemez mübarek günler hürmetine
Ben inancli birisi degilim ama aklima her geldiginde oglunuz icin kendi bildigim sekilde dua ediyorum.Aminn amin inşallah kurban olduğum Allah'ım mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah
Evet yanına giriyorum bundan sonra moral verici şeyler söyleyeceğim bir arkadaşımız daha söyledi.Ben inancli birisi degilim ama aklima her geldiginde oglunuz icin kendi bildigim sekilde dua ediyorum.
Yanina giriyormussunuz, ona uyaninca birlikte neler yapacaginizi ve onu ne kadar ozlediginizi de anlatin. Umit herkesi hayata baglar. Durumunuzun zorlugunu tahmin bile edemiyorum, sabir diliyorum tekrar
Cok kucuk ama sevdigi bir sarki varsa onu da dinletin ya da ninni sarki siz soyleyinEvet yanına giriyorum bundan sonra moral verici şeyler söyleyeceğim bir arkadaşımız daha söyledi.
Size de çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Yaa Allah razı olsun iyiki varsınız500 Ya Hadi okudum
20 Ettahiyat okudum.
Hergün dualarımızdasınız biz vazgeçmedik
Allah razı olsun inşallah inşallahHucurat süresi okudum Allahım kabul etsin inşallahrabbim tez zamanda şifa versin adem Mete’ye .rabbim mübarek günlerin hürmetine selamet versin size biran önce sağlıkla kucaklayın oğlunuzunu sağ Salim kavuşun amin
Bunu hergün yanına gidince 7 defa okuyorumSizlerde bakabilirsiniz 7 kez okuyan olabilir diye göndermek istedim Allah tüm hastalara şifa versin inşallahmübarek günlerde Allah hastalıklarını alsın onlardan saglikli uzun ömürler hayırlı ömürler nasip etsin inşallah amin
7 kez okudum. Allahım kabul etsin.Sizlerde bakabilirsiniz 7 kez okuyan olabilir diye göndermek istedim Allah tüm hastalara şifa versin inşallahmübarek günlerde Allah hastalıklarını alsın onlardan saglikli uzun ömürler hayırlı ömürler nasip etsin inşallah amin
200 ya safi okudum 7 defa da bu şifa duasını okudum Rabbim mucizesini versin sifalandirsin tez vakitte inşallahBunu hergün yanına gidince 7 defa okuyorum
İnşallah arkadaşım inşallah200 ya safi okudum 7 defa da bu şifa duasını okudum Rabbim mucizesini versin sifalandirsin tez vakitte inşallah
Yavrunuza iftara en yakın saatte 2500 ya Şafii okudum, Rabbım kabul etsin, kucağınıza saglıcakla kavuştursun inşallahİnşallah arkadaşım inşallah
İnşallah inşallah Allah razı olsunYavrunuza iftara en yakın saatte 2500 ya Şafii okudum, Rabbım kabul etsin, kucağınıza saglıcakla kavuştursun inşallah