- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Ah canımmmHaa bu arada bugün metemi kucağıma aldım
Rabbim mübarek gece hürmetine bir mucize yollasın bir umut ışığı ve sabrın sonu selamet olsunEeg sonuçlarında beyinde sinyal gözükmüyor ama nöroloji doktoru her gün üst üste eeg çekilsin demiş hafta sonuna kadar eeg çekilecek hergün. Rabbim büyük birinden birinde sinyal çıkacak inşallah. Sizlerden ricam önümüzdeki 2 gün boyunca Metem için ismi azam, fetih suresi ve şifa salavatı okumanız. Yada bildiğiniz başka dua yada zikir. Önümüzdeki günlerden hangisi kadir gecesi bilmiyoruz, belli olmaz belki kadir gecesine denk gelirde dualarımız rabbim oğluma şifasını verir. Acil kalıcı izsiz şifa inşallah. Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler
İnşallah ya o da olacak çok inanıyorumAh canımmminşAllah gözlerini açtığı , sağlığına kavuştuğu günleri de görelim
Fetih süresi, ismi azam, kenzül arş ve şifa salavatı okudum. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahEeg sonuçlarında beyinde sinyal gözükmüyor ama nöroloji doktoru her gün üst üste eeg çekilsin demiş hafta sonuna kadar eeg çekilecek hergün. Rabbim büyük birinden birinde sinyal çıkacak inşallah. Sizlerden ricam önümüzdeki 2 gün boyunca Metem için ismi azam, fetih suresi ve şifa salavatı okumanız. Yada bildiğiniz başka dua yada zikir. Önümüzdeki günlerden hangisi kadir gecesi bilmiyoruz, belli olmaz belki kadir gecesine denk gelirde dualarımız rabbim oğluma şifasını verir. Acil kalıcı izsiz şifa inşallah. Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler
Allah razı olsun canım benim Allahım senin de, sizlerinde gönüllerinizin muradlarını versin inşallah yüce mevlamFetih süresi, ismi azam, kenzül arş ve şifa salavatı okudum. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Gözlerim doldu şu cümleneMetemin yattığı hastanede tıp okuyan bi tanıdığın tanıdığı denk geldi. Onlar hastaların sistemdeki notlarına bakabiliyorlarmış. O kişi de bakmış ve söyledikleri şu şekilde. Doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini düşünüyor, eeg de sinyal yok, gözlerde refleks yok fakat anestezi doktoru gelmiş spontan solunum olduğunu o yüzden beyin ölümünü onaylamadıklarını söylüyor. Bu yüzden her gün eeg çekiliyor. Aynen bu şekilde söylemiş. Spontan solunum ne diye sorduğumuz da az da olsa bi solunum çabası görmüş anestezi doktoru demiş. Çok çok sevindim. Ama şunu anlamıyorum neden bize bunu söylemiyorlar, üstüne üstlük anestezi doktoru gelmedi diyorlar. Bugün hemşire anestezi geldi dedi doktora sorduk hayır gelmedi dedi. Sistem mi yalan söylüyor doktorlar mı. Tamam anladık ümit vermeyin, sonra bişey olursa hani böyle demiştiniz diyorlarmış onu da anladım. Ama neden kötüyü patır patır yüzümüze söylerken en ufak bi iyi olayı bize söylemiyorlar. Çok öfkeliyim.
Her neyse bol bol dua ile herşey güzel olacak. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Bugün 50.günherşey güzel olacak
Mete bizim ona hep dua ettiğimizi hissediyor:)Metemin yattığı hastanede tıp okuyan bi tanıdığın tanıdığı denk geldi. Onlar hastaların sistemdeki notlarına bakabiliyorlarmış. O kişi de bakmış ve söyledikleri şu şekilde. Doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini düşünüyor, eeg de sinyal yok, gözlerde refleks yok fakat anestezi doktoru gelmiş spontan solunum olduğunu o yüzden beyin ölümünü onaylamadıklarını söylüyor. Bu yüzden her gün eeg çekiliyor. Aynen bu şekilde söylemiş. Spontan solunum ne diye sorduğumuz da az da olsa bi solunum çabası görmüş anestezi doktoru demiş. Çok çok sevindim. Ama şunu anlamıyorum neden bize bunu söylemiyorlar, üstüne üstlük anestezi doktoru gelmedi diyorlar. Bugün hemşire anestezi geldi dedi doktora sorduk hayır gelmedi dedi. Sistem mi yalan söylüyor doktorlar mı. Tamam anladık ümit vermeyin, sonra bişey olursa hani böyle demiştiniz diyorlarmış onu da anladım. Ama neden kötüyü patır patır yüzümüze söylerken en ufak bi iyi olayı bize söylemiyorlar. Çok öfkeliyim.
Her neyse bol bol dua ile herşey güzel olacak. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Bugün 50.günherşey güzel olacak
Aminn amin inşallahGözlerim doldu şu cümleneo minik bedeni savaşmaya devam ediyor ha nolur edilen dualar yüzü suyu hürmetine, şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim sağlıkla uyandır bu yavrucağı. Sağlıkla koşarak çıksın hastaneden. Kalıcı şifalar ver ailesine bağışla
Bencede:)Mete bizim ona hep dua ettiğimizi hissediyor:)
İnşallah eksiksiz kalıcı şifa ile uyanacak annesi :)
Okuyalım İnşaAllah şimdi etiket yapayım Kadir gecesinde de okunur . Arefe günü de yaparım etiket o zamanda okuruz
Metemin yattığı hastanede tıp okuyan bi tanıdığın tanıdığı denk geldi. Onlar hastaların sistemdeki notlarına bakabiliyorlarmış. O kişi de bakmış ve söyledikleri şu şekilde. Doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiğini düşünüyor, eeg de sinyal yok, gözlerde refleks yok fakat anestezi doktoru gelmiş spontan solunum olduğunu o yüzden beyin ölümünü onaylamadıklarını söylüyor. Bu yüzden her gün eeg çekiliyor. Aynen bu şekilde söylemiş. Spontan solunum ne diye sorduğumuz da az da olsa bi solunum çabası görmüş anestezi doktoru demiş. Çok çok sevindim. Ama şunu anlamıyorum neden bize bunu söylemiyorlar, üstüne üstlük anestezi doktoru gelmedi diyorlar. Bugün hemşire anestezi geldi dedi doktora sorduk hayır gelmedi dedi. Sistem mi yalan söylüyor doktorlar mı. Tamam anladık ümit vermeyin, sonra bişey olursa hani böyle demiştiniz diyorlarmış onu da anladım. Ama neden kötüyü patır patır yüzümüze söylerken en ufak bi iyi olayı bize söylemiyorlar. Çok öfkeliyim.