Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3000 Ya Şafi aldım2000 ya şafi okuduk
TOplam 292.000
Arkadaşım 1.000 okudu3000 Ya Şafi aldım
295.000 Ya Şafi oldu..
Bu mesajı gördüğüme çok sevindim, daha da iyi olacak inşallahEvet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Uyutmak için verdikleri ilacı hafif hafif kesmeye başlamışlar tepkisine göre zamanla ilacı tamamen keseceklermiiş ama biraz zaman alır dedi. Olumsuz bişey yok bin şükür. Rabbim daha çok dua edip yalvarmamızı bekliyor
Çok sevindim. Daha iyiye gider rabbimin izniyle. Allah evladınızı size bağışlasınEvet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Uyutmak için verdikleri ilacı hafif hafif kesmeye başlamışlar tepkisine göre zamanla ilacı tamamen keseceklermiiş ama biraz zaman alır dedi. Olumsuz bişey yok bin şükür. Rabbim daha çok dua edip yalvarmamızı bekliyor
Varmı kuzum bi haberMssPARE 7 yasini şerif okundu inşallah