- 10 Şubat 2024
- 53
- 17
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepinizden razı olsun ama hala olumlu bir gelişme yok elim kolum bağlı oturuyorum. Çocuklarınıza çok sarılın olur mu uyumuyor yemiyor diye şikayet etmeyin keşke sağlıkla yanımda olsa da yaramazlıktan uyumasa şimdi nelerimi vermezdim. Allahım bu kadar insanın hatırına bana oğlumu geri versin nolur. İz bırakmayan kalıcı şifalarla allahım
Allah hepinizden razı olsun ama hala olumlu bir gelişme yok elim kolum bağlı oturuyorum. Çocuklarınıza çok sarılın olur mu uyumuyor yemiyor diye şikayet etmeyin keşke sağlıkla yanımda olsa da yaramazlıktan uyumasa şimdi nelerimi vermezdim. Allahım bu kadar insanın hatırına bana oğlumu geri versin nolur. İz bırakmayan kalıcı
Aminnnnnnn dualarımız ile yanındayız. oğluna sende sıkı sıkı sarılacaksın ALLAH ın izni ile umudunu asla kaybetme ALLAH büyük
Allah hepinizden razı olsun ama hala olumlu bir gelişme yok elim kolum bağlı oturuyorum. Çocuklarınıza çok sarılın olur mu uyumuyor yemiyor diye şikayet etmeyin keşke sağlıkla yanımda olsa da yaramazlıktan uyumasa şimdi nelerimi vermezdim. Allahım bu kadar insanın hatırına bana oğlumu geri versin nolur. İz bırakmayan kalıcı şifalarla allahım bana geri versin
1.000 aldım1.000 okudum
Toplam okunan Yasin 24
Toplam okunan Ya Şafi 259.000
Birisi yazmisti, sanirim adem mete
yavrumuz ADEM METE şifa niyetine okumak isteyen olursa yasin-i şerif de okumaya başladık
Okunan Yasin 1
Okunan Ya Şafi 217.000
Dogru hatirlamisim
Adem Mete kurbikim
Teşekkür ederimBirisi yazmisti, sanirim adem mete