Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durumu ne Allah şifasını versin gördükçe dua ediyorumOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Evet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsunK KurkmantoluS canım bu gün yavrunu görebildin mi varmı bir gelişme
15 aylık Adem mete yavrumuza şifa niyetine
Toplam okunan Yasin 24
Toplam okunan Ya Şafi 260.000
Çok şükür gözünüz aydın rabbim size bağışlasın evladınızıEvet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Uyutmak için verdikleri ilacı hafif hafif kesmeye başlamışlar tepkisine göre zamanla ilacı tamamen keseceklermiiş ama biraz zaman alır dedi. Olumsuz bişey yok bin şükür. Rabbim daha çok dua edip yalvarmamızı bekliyor
Rabbimm sen olmazları oldurursun.Adem Mete’ye kalıcı şifalar ver.Evet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Uyutmak için verdikleri ilacı hafif hafif kesmeye başlamışlar tepkisine göre zamanla ilacı tamamen keseceklermiiş ama biraz zaman alır dedi. Olumsuz bişey yok bin şükür. Rabbim daha çok dua edip yalvarmamızı bekliyor
Çok şükür Elhamdülillah iyi olacak ALLAH ın izni ile dualarımız ADEM METE yavrumuz içinEvet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Evet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
İnşallah tamamen iyileşecek. Dualarımız sizinle.Evet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
1000 arkadaşım aldı4000 okudum.
Toplam 281.000
Masallah subhanallah, Rabbim olmamış döndürsün tez vakitteEvet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Canım Rabbim oğluna sağlık versin inşallah 1000 tane okudum şifa olsun Rabbimize okudukça yazicam canım buradanOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Baktım ekledim seninle birlikte 25 oldu kurabiyempenyez83 abla 1 tane de Yasin okuyacak arkadaşım. Toplam sayı kaçtı