Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1000 tane okurumOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Rakam toplanıyorsa bende 313 okudum Allah kabul etsin313 okudum
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Okunan sayı 1139
Canım bilgin var mı ya şafi manevi hastalıkların tedavisinde eş şafi vücuttaki hastalıkların tedavisinde okunur diye duydum. Yanlış mı acaba313 Rabbi yessir
1000 YA ŞAFİ CC okudum
Rabbi yessir duası 1765
Toplam okunan Yasin 45
Toplam okunan YA ŞAFİ CC 310.500
Canım bilgin var mı ya şafi manevi hastalıkların tedavisinde eş şafi vücuttaki hastalıkların tedavisinde okunur diye duydum. Yanlış mı acaba
Oğlunuz durumu nasılOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Canım bilgin var mı ya şafi manevi hastalıkların tedavisinde eş şafi vücuttaki hastalıkların tedavisinde okunur diye duydum. Yanlış mı acaba
Bende bizim diğer grupta bunu görmüştüm canım. İnşallah dualar şifa olsun kuzucuğa. Rabbim sağlıkla kavuştursunNiyetine okudum
Benim uyguladigim bir dua var hacet duası şuana kadar geri çevrilmedi @nursevdi
100 estağfurullah
100 salavat
86 ya bediu
313 Kevser suresi
Niyet/dua/dilek
100 salavat
100 Kelime i tevhid
626 Rabbi Yessir313 Rabbi yessir
1000 YA ŞAFİ CC okudum
Rabbi yessir duası 1765
Toplam okunan Yasin 45
Toplam okunan YA ŞAFİ CC 310.500
15 aylık Adem mete yavrumuzDurumu nedir kaç yaşında Rabbim şifa versin
15 aylık Adem mete yavrumuz
Uyutuluyor yoğun bakımda, uyanması için yavaş yavaş ilacı kesmeye başlamışlar. Annemiz K KurkmantoluS ara ara buraya durumu hakkında bilgi yazıyor.
Bizlerde dualarımız ile destek olmaya gayret ediyoruz. ALLAH ın izni ile umutluyuz kalıcı şifa bulacak Adem mete