- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.786
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım şafi ismiyle şifalar versin sağ salim kavuşun inşallah çok çok geçmiş olsunOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Halen bir haber yokSon durum nedir?
Allah yar ve yardımcısı olsun İnşallah Bunaltmasin Rabbim .. Şafi isminin yüzü suyu hürmetine Şifa bulur İnşallah AminOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Rabbim şifasını versin insOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
1000 okudum1000 okudum.
Toplam 162.000
Rabbim acil şifalar versin dua ederim tabi ki Allahım esirgesin saklasın inşallahOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Merhaba adını söylerseniz Yasin okumak istiyorumOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
1000 aliyorum 162.000 kaldi Allah sifa versin1000 okudum
Toplam 163.000