- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.786
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsun canım çok çok geçmiş olsunOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Rabbim Şafi ismiyle şifalandırsın bir an önce inşallah hasarsız sorunsuz yuvanıza dönersiniz inşallahOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
145.500 toplam okunan1000 daha okudum. Rabbim şifalar versin. Biran önce sağlığına kavusur. İNŞALLAH
Ya şafi Ya Allah saglikla kucagina versin RabbimizOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Oğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Allahım en kısa sürede şifa versinOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Ay cok uzuldum insallah iyi haberler alirsin evlad sahibi olmak ne zor karnina dustugu an basliyor annelik evladiniz icin cook dua ettim size bagislasinOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Dua grubumuz ile ilgili Pixieye ve bana mesaj atmış canım. oğlu Ahmet mete ile ilgili sorduk. Cevap yazmadı demek ki kısa süreliğine girdi.Konu sahibi bir gelişme var mı?
500 okudum.
Okunan 147.000
Amin amin Allah evladınızi size bağışlasın dualarım sizinle olsunOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Dünden beri aklımda. Insallah güzel haberlerle gelir.Dua grubumuz ile ilgili Pixieye ve bana mesaj atmış canım. oğlu Ahmet mete ile ilgili sorduk. Cevap yazmadı demek ki kısa süreliğine girdi.
Bir şey yazarsa hemen buraya yazarız
İnşaAllah canım dün gece geç saatlere kadar baktık, sabah erkenden topiğe geldik bir haber varmı diye. Sağlıklı sıhhatli haberleri gelir umudundayız hepimiz Ahmet mete yi Rabbim ailesine sevdiklerine bağışlasın aminnnDünden beri aklımda. Insallah güzel haberlerle gelir.