- 23 Mart 2022
- 14.145
- 52.782
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
400 aldim100 tane okudum.
Kalan 42400
Abla kaç kaldı bende almak istiyorum. Hafızım oğlun için yasin okuyacağım sabah söz rabbim şifa versinOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Toplam 179.900 oldu, kaç tane okursanız ekleniyor. Biz Ya Şafi okuyoruz. Yasin de okuyun çok iyi olur. Allah kabul etsin.Abla kaç kaldı bende almak istiyorum. Hafızım oğlun için yasin okuyacağım sabah söz rabbim şifa versin
Tamam bende bin tane aldımToplam 179.900 oldu, kaç tane okursanız ekleniyor. Biz Ya Şafi okuyoruz. Yasin de okuyun çok iyi olur. Allah kabul etsin.
Amin inşallahYa RABBİ dualarımızı kabul eyle
15 aylık ADEM METE yavrumuza güç kuvvet ver sağlamca, sağlıklı, sıhhatli ailesi ile anneciğinin kucağında evlerine dönsünler.
Sabah buradan müjdeli haberler almamızı nasip eyle ALLAH ım aminnnn
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallahOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Aminnnnnnn dualarımız ile yanındayız. oğluna sende sıkı sıkı sarılacaksın ALLAH ın izni ile umudunu asla kaybetme ALLAH büyükAllah hepinizden razı olsun ama hala olumlu bir gelişme yok elim kolum bağlı oturuyorum. Çocuklarınıza çok sarılın olur mu uyumuyor yemiyor diye şikayet etmeyin keşke sağlıkla yanımda olsa da yaramazlıktan uyumasa şimdi nelerimi vermezdim. Allahım bu kadar insanın hatırına bana oğlumu geri versin nolur. İz bırakmayan kalıcı şifalarla allahım bana geri versin
Inşallah yavrundan iyi haber gelicek nasıl dua okuyup birlik olduysak bu seferde şükürler olsun sevinciyle birlikte olucagizAllah hepinizden razı olsun ama hala olumlu bir gelişme yok elim kolum bağlı oturuyorum. Çocuklarınıza çok sarılın olur mu uyumuyor yemiyor diye şikayet etmeyin keşke sağlıkla yanımda olsa da yaramazlıktan uyumasa şimdi nelerimi vermezdim. Allahım bu kadar insanın hatırına bana oğlumu geri versin nolur. İz bırakmayan kalıcı şifalarla allahım bana geri versin