Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadircan evladınız mı? Allah şifa versin. Birde 10bin Yasin'i bu okuduğumuz yavru için mi bağışladınız?Rabbim şifa versin bende 10 bin tane Yasin şerif veriyorum sağlıklı uzun ömürleri olsun hayırla inşallah evladımızın sizlerden de Kadircana dua etmenizi rica ediyorum
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bence Ya Şafi Ya Kafi Ya Muafi okunsun. çok etkili bir zikirOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Rabbim şafi ismiyle şifa versin arkadaşım.Oğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Rabbim şifa versin bende 10 bin tane Yasin şerif veriyorum sağlıklı uzun ömürleri olsun hayırla inşallah evladımızın sizlerden de Kadircana dua etmenizi rica ediyorum
toplam sayı 151.0001000 tane de ben alıyorum fakat kaç kaldığını bilemiyorum.
Sağ salim , tam bir sağlık iyilik haliyle rabbim size , sevenlerine , sevdiklerine bağışlasın inşallahOğlum soluk borusuna yiyecek kaçtığı için yoğun bakımda makinaya bağlı yaşıyor şuan. Allah rızası için dua edin beyninde yada başka hiç bi yerinde hasar kalmadan Rabbim onu bana bağışlasın nolur dua edin
penyez83
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin evladınız size bağışlasın15 aylık
toplam sayı 151.000
1000 tane de ben alıyorum Allah ım şifa versin Allah sağ Salim annesine bağışlasın
1000 aldım.
Yok maalesefHaber var mı?
Rabbim şifa versin inşallah her şey yolundadırYok maalesef