- 17 Aralık 2015
- 26.694
- 48.686
- 598
ayy kuzucum ya bi acile falan mı gitsenizGecenin bu saati ayaktayiz. Kizim kivraniyor uyuyamıyor. Yorulduk artik![]()
ya benim aklima az once bobrek tasi geldi
![Flushed face :flushed: 😳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f633.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kuzucum ya bi acile falan mı gitsenizGecenin bu saati ayaktayiz. Kizim kivraniyor uyuyamıyor. Yorulduk artik![]()
Cok üzüldümGecenin bu saati ayaktayiz. Kizim kivraniyor uyuyamıyor. Yorulduk artik![]()
Ultrasonla bakıldı taş kum hicbi sey yokayy kuzucum ya bi acile falan mı gitseniz
ya benim aklima az once bobrek tasi geldi![]()
Amin inşallah kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dualarınızı eksik etmeyinAllah yardımcınız olsun, ınş bir an önce atlatır kuzum ya
Biz farkinda olmadan bi enfeksiyon gecirdimi bilmiyorum ki. Bildiğimiz kadarıyla gecirmediKızım bir kere makat çatlağı yaşadı, iyileşmesine rağmen nerdeyse her kaka yapışında anne popo diye ağlıyor ı-ıh diye sesler çıkarıyor. Önceden geçirdiği bir enfeksiyon vb yüzünden yapıyor olabilir diye düşündüm
Haklisiniz. Bana kalsa ben simdiye cocuk cerraha da gitmiştim. Ama esim bezini degistirip bikac gun daha bakalim diyor. Doktorlardan dolayı çok hırpalandi kizim. O da tekrar ayni seyleri yasamasini istemiyor. 1 2 gun de yeni bezle gözlemleyip hem cocuk cerraha hem de pedagoga goturmeye karar verdikÇocuk doktorları herşeyin uzmanı değil. Tüm bölümlere tek tek gidin. Benim oğlumun pipisinde sünnet kaynaklı az bir yapışıklık olmuştu ve her ay kontrole gitmemize rağmen doktor anlamadı. Dil dudak bağı için çocuk cerrahisinden randevu aldık ve o doktor yapışıklık var dedi tesadüfen şok olduk. Diğer doktor her ay pipi muayenesi yapmasına rağmen anlamamış mesela. O yüzden branş doktorlarına gitmenizde fayda var. Çocuk
Yorumu alıntıya yazdım yanlışlıklaHaklisiniz. Bana kalsa ben simdiye cocuk cerraha da gitmiştim. Ama esim bezini degistirip bikac gun daha bakalim diyor. Doktorlardan dolayı çok hırpalandi kizim. O da tekrar ayni seyleri yasamasini istemiyor. 1 2 gun de yeni bezle gözlemleyip hem cocuk cerraha hem de pedagoga goturmeye karar verdik. Gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz seviniriz. Benzer şeyler yaşayanlara fikir vermiş olursunuz. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, önemli bir şey çıkmaz inşallah
Bence önce çocuk cerrahına götürün.Gece yarısı böyle kıvrandıran şey fiziksel bir sorundur.Vajinal yapışıklık bakıldı ama normal çocuk doktoru baktı. Çok fazla ıslak mendil pisik kremi de kullanmadim aslinda. Öncelikle bir pedagoga gitme kararı aldık.
Çocuk doktorları herşeyin uzmanı değil. Tüm bölümlere tek tek gidin. Benim oğlumun pipisinde sünnet kaynaklı az bir yapışıklık olmuştu ve her ay kontrole gitmemize rağmen doktor anlamadı. Dil dudak bağı için çocuk cerrahisinden randevu aldık ve o doktor yapışıklık var dedi tesadüfen şok olduk. Diğer doktor her ay pipi muayenesi yapmasına rağmen anlamamış mesela. O yüzden branş doktorlarına gitmenizde fayda var. Çocuk
Arkadasimin kizinda olmustu yapisiklik. Doktor pudradan oldugunu soylemis. Pudra kullaniyor musunuz?Vajinal yapışıklık bakıldı ama normal çocuk doktoru baktı. Çok fazla ıslak mendil pisik kremi de kullanmadim aslinda. Öncelikle bir pedagoga gitme kararı aldık.
Bir kere bile pudra kullanmadim. Nasil belirtileri olmuştu acabaArkadasimin kizinda olmustu yapisiklik. Doktor pudradan oldugunu soylemis. Pudra kullaniyor musunuz?
Evet tekrar cocuk doktoruna gitmeyecegiz 1 2 gun sonra cocuk.cerrahina gidecegiz. Orda da çözüm bulamazdak psikolog karari aldikKatiliyorum onceki mesajimda da belirtmistim. normal cocuk doktoru anlamiyor fazla. cerrahi doktor ilk goruste soyledi yapisiklik var diye
Evet tekrar cocuk doktoruna gitmeyecegiz 1 2 gun sonra cocuk.cerrahina gidecegiz. Orda da çözüm bulamazdak psikolog karari aldik
Bu kesinlikle yanma ya da kıl kurdu vallahi konuyu takipteyim ve çok üzülüyorum kadın doğumcuya gösterseniz olmaz mı? Bence iyi bir doktor bu işi hemen çözecek kızımla hemen hemen aynı yaşta 2 yaş bebesinden pedegog ne anlayacak ki? Konuşamıyor bileGecenin bu saati ayaktayiz. Kizim kivraniyor uyuyamıyor. Yorulduk artik![]()
Goturduklerimiz de iyi doktor amaBu kesinlikle yanma ya da kıl kurdu vallahi konuyu takipteyim ve çok üzülüyorum kadın doğumcuya gösterseniz olmaz mı? Bence iyi bir doktor bu işi hemen çözecek kızımla hemen hemen aynı yaşta 2 yaş bebesinden pedegog ne anlayacak ki? Konuşamıyor bile