- 20 Ocak 2015
- 9.353
- 13.308
- 448
- 40
Nerde yaşıyorsunuz? Pedagog diye bisey yok diyorlarPedagog bulmak çok zormuş doğru dürüst pedagog da yok napcaz bilemedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaşıyorsunuz? Pedagog diye bisey yok diyorlarPedagog bulmak çok zormuş doğru dürüst pedagog da yok napcaz bilemedik
konu sahibi lütfen uyanık olun. Altından istismar çıkabilir asla olmaz demeyin çocuk psikiatrisiti arkadaşımdan neler neler duyuyorum aklınız şaşar. Öncelikle kızınıza kim bakıyor bakıcı bakıyorsa evde mutlaka kamera olsun ve ona da açık açık söyleyin kızım sürekli orasını gösteriyor ve acıyor diyor insanın aklına türlü tğrlü şeyler geliyor diyip alttan mesajı verin çekinsin. kimlerle vakit geçiriyor asla başkalarıyla yalnız bırakmayın unutmayın öz babaların bile bu tarz şeyler yaptığı bir dünyada yaşıyoruz kimseye güvenmeyin. bunun dışında idrar yolku enfeksiyonu pişik kıl kurdu dermatit açısından bakılmıştır diye düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
Abur cubur tarzi hiçbir şey vermedim. 3 aydır yaşıyoruz bu sıkıntıyıBenim kızımdada 3 yaş civarı kaşıntı olmuştu, doktor kılkurdundan şüphelenmişti, ama öyle bir şey çıkmamıştı. Doktor jelibon yada şeker hamuru gibi şeylerin de kasindiracagini söylemişti. Kızımın da doğumgününü kutlamıştık pastasindan yemişti o da. Bir kaç gün sonra da geçti zaten. Veriyor musunuz kızınıza o tarz şeyler, aklıma o geldi.
Kimseyle yalniz birakmiyorum ki. Aileme ve esime kendime ne kadar güveniyorsam o kadar güveniyorum. Ama hayatta her şey oluyor tabiki. Allah yasatmasin kimseye. Pedagog arastiriyoruz. Enfeksiyon vs hep bakıldı bir şey cikmadikonu sahibi lütfen uyanık olun. Altından istismar çıkabilir asla olmaz demeyin çocuk psikiatrisiti arkadaşımdan neler neler duyuyorum aklınız şaşar. Öncelikle kızınıza kim bakıyor bakıcı bakıyorsa evde mutlaka kamera olsun ve ona da açık açık söyleyin kızım sürekli orasını gösteriyor ve acıyor diyor insanın aklına türlü tğrlü şeyler geliyor diyip alttan mesajı verin çekinsin. kimlerle vakit geçiriyor asla başkalarıyla yalnız bırakmayın unutmayın öz babaların bile bu tarz şeyler yaptığı bir dünyada yaşıyoruz kimseye güvenmeyin. bunun dışında idrar yolku enfeksiyonu pişik kıl kurdu dermatit açısından bakılmıştır diye düşünüyorum.
Valah böyle insanlar insanı delirtie yuh ya hem istismar vs öyle olsa sadece ara ara bunu yapardı benim oğlumda aynı durumda oldu. Test yapıldı herşey temiz ama her çiş yaparken çiş diyip yüzünü eksitiyordu üç ay devam etmiştir. Byle acı çeker gibiydi. Geçti sonra istismar hiç olamazdı sadece benle eşim ilgilenyrz kimsemiz yokYa hayir demeyin öyle cok cok uzuldum. Böyle bir sey varsa naparim ben
Ben bir kere kakasinda gördümPeki kakada görünüyor muydu kurt
Kardeşleriniz lac yasindaKimseyle yalniz kalmadi. Annem babam kardeslerim beraber ilgilenirler. Böyle bir durum olmasi mümkün değil. Ailemi biliyorum eşimi de biliyorum
5 ay önce butun kan degerlerine bakılmıştı hepsi normaldi öyle olunca doktorlar gerek duymadi tekrar kan bakmayaŞeker hastalığı dahi olabilir oda vajina da kaşıntıya sebep oluyor annemin komşusunun kızı henüz 2 yaşında şeker hastalığına yakalandı , biz çok şaşırmıştık
İnşallah şifa buluruz. Kızım kurtulur bu illetten sagolunBen bir kere kakasinda gördüm
Dıger olduğunda çişinde gördüm
Böyle ince beyaz küçük bi şey
Bakın bence sizin probleminiz de kıl kurdu çünkü aynı sorunları bizde yaşadık
Kukum acıyor cümlesi travma oldu artık bende
Tedavisi çok basit, insallah şifa bulursunuz
Yeni bir gelişme var mı ne yaptınız?İnşallah şifa buluruz. Kızım kurtulur bu illetten sagolun
Vajinal yapışıklık bakıldı ama normal çocuk doktoru baktı. Çok fazla ıslak mendil pisik kremi de kullanmadim aslinda. Öncelikle bir pedagoga gitme kararı aldık.merhaba aklima direkt taciz hic gelmemisti ama cogu kisi racizden suphelenmis. ben size baska bir sey soyleyebilirim. benim kizim da daha kucukken belki 1 yasinda belki daha kucuk arada sirada sureklu aglardi tabi kucuk oldugu icin bir yerini gosteremiyor da. o kadar doktorra goturduk idrar enfeksiyonuna bakildi yok yok hicbir sey yok. sonra bir abla bize cocuk cerrahisune goturun bakalim dedi. oraya goturduk. megersem kizin vahina ic dudak yapisikligi varmis cisi geldiginde yapamadigi icin agloyormus. bunu normal cocuk doktorlari bilmiyor disardan kolayca gorulebilecek bir sey degil doktor el yardimiyla acti daha ileri olanlarda cerrahi mudahale gerekiyormus. bir krem verdi ve iliktan biraz daha sicak suya otirtarak banyo yapmasini soyledi. bu durum kizlarda 12 13 yasina kadar tekrarlayabiliyormus. genellikle kullanilan islak mendil ve pisik kremleri neden oluyormus. acaba boyle bir durum olabilir mi? umarim arkadaslarin dedigi gibi taciz degildir.
Buradan bir arkadaş sagolsun doktor önerdi. Ona gideceğiz. Şimdilik bezini degistirdik ama bir değişiklik olmadı.Yeni bir gelişme var mı ne yaptınız?
Gecenin bu saati ayaktayiz. Kizim kivraniyor uyuyamıyor. Yorulduk artikyeni bir gelisme var mı acaba ? diyordum ki son mesajinizi gördüm