yahu öneri verilir, araştırılır, uygunsa kullanılır, anneliğimle kendinizce dalga geçmeniz sizin kendi seviyenizi gösteriyor. bahsettiğim sabun kafada kullanılmak üzere önerilen bir sabun değil. ön araştırmanız olmadan ne kadar kendinizden emin konuşmuşsunuz. Benim kız çocuğum yok, ayrıca oğlumun vücudunu da yıkadık, ben de yorumuma "beğenmedim" yapanların bana doyurucu bir bilgi vereceğini düşünmüştüm, bu sabunun ph derecesi ile ilgili araştırma var da ben mi bilmiyorum? eskilerin kaşıntı için kullandığı doğal bir sabunmuş bu. Hani ph dışında bir argümanınız varsa memnuniyetle dinlerim ve tekrar araştırırım. Ayrıca bu sabunu bir bloggerdan öğrendim, baya yazıştık, dermotog doktorun önerdiğini söyledi.
20 aylık bebeğimin vücudunda da birkaç kez denedik, bir sorun olmadı, sadece kokusu kötü, bu nedenle kullanmıyoruz ama sakıncası varsa da bilmek isterim. Tabii bu sabunu bilen birisinden. Boş beleş beğenmedim atanlardan değil.
Konu sahibi 3 aydır sıkıntı çekiyor, en önemlisi çocuk sıkıntı çekiyor. Böyle durumlarda kar zarar hesabı yapılır, tek bir parametre ile tedavi olmaz, bazen bir yeri tedavi ederken başka bir yere zarar verebilirsiniz ve her zaman kar zarar hesabı yapılır, en azından doktora sorar bir dermotolog önermiş diye. Neyse ya, siz beğenmedim deyip bana annelik dersi verin, ben konu sahibine yazıyorum, ister dinler ister dinlemez, çocuğa üzüldüğüm için kafa yorup yazdım
ayrıca sizin cılız çözüm önerinizle alakası olacağını hiç sanmıyorum, hiçbir çocuk bezdeki ufak kimyasal değişikliler nedeniyle uf uf diye acı çekmez.