- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Ya pişik olmuştur. Alerji olmuştur. Biraz havalandirabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.Evet bez kullanıyor
Tahlil yapıldı enfeksiyon varmı diye. Ultrasona gerek duymadı doktor. Günlük birçok aynı şekilde çocuk geliyor demişti. Şikayetleri dinledi. Elle muayene etti. Kendinden çok emindi. Gerçekten de bir kaç ayda geçti şikayet. Fallik dönemi demişti yanlış hatırlamıyorsam, gelişim dönemiymiş.Ne kadar sürdü şikayetler? Uroloji doktoru herhangi bir öneride bulundu mu? Ultrason da yapılmış mıydı acaba
Öyle mi diyorsunuz anlamaz mı dokunmayla taciz olsa? Zaten dediginiz gibi ciddi bir şey olsa doktor anlardi gibi geliyor.Dokunma tarzı bir tacizi algılayacak yaşta değil. Zorlama tarzı bir tacizde mutlaka göze çarpardı..Bence bezle alakalı olabilir.idrarı yakıyor olabilir,bez alerji yapıyor olabilir. Yediğiniz içtiğiniz şeylerde asitli şeyler varsa o da yapabilir.. yiyeceklerini gözden geçirin bir
Oturtuyorsan ondan kaciyodur belki?Silmiyorum genellikle yıkıyorum. Banyo yaptirirken bebek sampuani belki kaciyodur ama o bolgeyi ozellikle sabunla yıkamiyorum.
Ondan önce sen anlardin. Doktor diye bu kadar güvenmeyin. Sen kendin daha iyi bilirsin. Ayrica diyelim ki kizlik zarina bisey oldu kanadi e iyilesir aksama kadar vajinanin ici cok duyarsiz tahris oldu diyelim bu kadar uzamaz acısı. Sızlanirken elini önden önden tutuyosa bence kesin çiş yaptığı yerle ilgili bi derdi var.Öyle mi diyorsunuz anlamaz mı dokunmayla taciz olsa? Zaten dediginiz gibi ciddi bir şey olsa doktor anlardi gibi geliyor.
Aileme güvenmem çocuğum içinArkadaslar istismar pek mumkun gozukmuyor. Esim ve ailem disinda kimseye emanet etmedim ama yine de pedagog önerinizi degerlendirecegim en yakin zamanda gidecegim.
Benım halam yapıyordu bize bir kere ağzıma tükürduSormayın ihtimali bile bitirdi beni aglamaktan kendimi alamıyorum
Çocuk doktoru baktı evet. 2 farkli doktor detayli baktiÇocuğunuzda vajinal yapışıklık 1 mi? Çocuk doktoru muydu bakan? Bir de çocuk cerrahına gösterebilirsiniz.
Vajinal yapışıklık olduğunda çiş çıkışı olan kısım yavaş yavaş kapanıyor ve bu da idrar çıkışını zorlaştırıyor.ilerleyen zamanda tamamen kapanması ya da idrar yolları enfeksiyonlarına sebep oluyor. Bir değerlendirin derim.
Geçmiş olsun.
Ne diyorsunuz offf çok üzüldüm bi insan nasil boyle bir igrenclik dusunebilir yapabilir aklim almiyor kim bilir daha bilmedigimiz neler var Allahim bu pisliklerden igrenclerden korusun tiksiniyorum duydukcaBenım halam yapıyordu bize bir kere ağzıma tükürdu
Ve sürekli orama burama dokunrdu ailemden kimse anlamadı halam d çok iyidr güya asla ve asla şüphelenmedi ve canım yanardı
Çok geçmiş olsun. Oğlum 2 yaşını geçti. Çok zaman biz de anne uff oldu diye krizler yaşıyoruz. Bez alerjisi bizimkisi. Çok hassas teni. Benim oğlumun poposu. Fakat kaşındığından tahriş de oluyor. Sizinkinin de öyle olduğuna eminim
Merhaba. Korkmayın. Benim kızım 5.5 yaşında. Geçen yıl oda hep diyordu yanıyor ağrıyor diye. Doktora götürdük. Doktor birşey yok dedi. Yine de önlem amaçlı bir tane papatya suyu gibi ilaç verdi. Bize dedi duş aldıracağınız zaman 15 dakika önce o ilaçtan suya koyup kızınızı içine oturtun. Biz 2/3 defa öyle yaptık çok şükür geçti. Ki sizin kızınız bez kullanıyor. Muhtemelen hafifte olsa bakteri falan olabilir.Arkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
Cok rahatlattiniz beni. Benim kizim derdini de anlatamiyor ki. Aciyor mu kasiniyor mu bilmiyorum. Nasil bir seydi size verdigi adini hatirliyorsaniz ozelden yazabilir misinizMerhaba. Korkmayın. Benim kızım 5.5 yaşında. Geçen yıl oda hep diyordu yanıyor ağrıyor diye. Doktora götürdük. Doktor birşey yok dedi. Yine de önlem amaçlı bir tane papatya suyu gibi ilaç verdi. Bize dedi duş aldıracağınız zaman 15 dakika önce o ilaçtan suya koyup kızınızı içine oturtun. Biz 2/3 defa öyle yaptık çok şükür geçti. Ki sizin kızınız bez kullanıyor. Muhtemelen hafifte olsa bakteri falan olabilir.
Muhtemelen anlatamadığı içindir. Okadar tepki vermesi. Ne kaşıntıyı anlatabilecek, ne de yanmayı. Onun için okadar tepki veriyordur. Ben yurtdışındayım bu ilaçtan Türkiye'de var mı bilmiyorum. isim değişikliği vardır kesin. Benim kızım artık anlatıyordu. Yanıyor kaşınıyor diye. Ben yinede size özelden ilacın ismini atarım.Cok rahatlattiniz beni. Benim kizim derdini de anlatamiyor ki. Aciyor mu kasiniyor mu bilmiyorum. Nasil bir seydi size verdigi adini hatirliyorsaniz ozelden yazabilir misiniz
Evet vajinal yapışıklığa da bakıldı. Haklısınız belki doktor muayenelerinden korkmuş da olabilir. Ama zaten bu sikayetleri nedeniyle yaptırmıştık muayeneyi. İzin mümkün değil vermiyor. O kadar aşırı tepki veriyor ki. Nasil ikna edebilirim kendi istegiyle degistirmeyi basarabilirim
Hiç sanmam o yaşta taciz edildiğini anlamaz yüksek miktarda acı duyması lazım travma olması için..henüz cinsiyet ayrımının vs farkında değil o yaşta.Ama umulmadık bir sonuç çıkabilir taciz olması şart değil, bunu anlamak için pedagoga götürebilirsiniz..Fakat hemen tacizi düşünüp panik yapmamak lazım neticede sizin psikolojinizde önemliÖyle mi diyorsunuz anlamaz mı dokunmayla taciz olsa? Zaten dediginiz gibi ciddi bir şey olsa doktor anlardi gibi geliyor.
Pedagog bulmak çok zormuş doğru dürüst pedagog da yok napcaz bilemedikPedagoga gidilince konuşamıyormuş cocuk nasil anlayacak. Oyun terapisi yapsada o yaşta cocuk herşeye atılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?