Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

Yok çok fazla anlatamaz derdini ama ailemi cok seviyor kimi görse mutlu oluyor

Acaba bez kullanıyosanız artık Ondan mı rahatsız oluyo eğer kullanıyosanız kilotlar vardı sıvı geçirmeyen onlardan alıp bi gün deneyip tepkisine bakabilirsinİz

Cok konusamiyor. Detayli.anlatamaz derdini. Ama hic kimsenin yaninda tedirgin degil ailemin de yanina gittigimiz zaman cok seviniyor. Babasina zaten aşırı düşkün
Bı kadın hastalıkları doktoru ile konuşup kabul ederse göstermeniz de fayda var. Diğer ihtimal oyuncak rahatsız etmiş olabilir bölgesini ya da bisiklet varsa o da devamlı onu hatırlıyor olabilir canlandırma yapıyor olabilir.

Yorunmari hep okumadım ama çocuğunuz yerlere çıplak ayakla bssiyorsa taş lara oturuyorsa mayasır olabilir benim yigenim de oldu doktor da görünür de bisey olmadığındsn anlamadı siz bir iki gün ayağını üstünü sıcak tutun birde öyle bakin

Sleepy kullanıyorum ve inanın yenidoğanken bile bu kadar kızarıklığı pişikliği yoktu gerçi çişi ve kakası asitli de olabilir 1 dk kalsa pişik oluyor vallahi yeni sipariş verdim bitsin başka marka denicem

O sekilde agladigi zamanlar altini acip üflüyorum ondan da rahatsiz oluyor. Altini acmamdan bile rahatsiz oluyor. Bez bez diyor bez tak diyor yani
Canım öncelikle sakin ol evet yukarıda çok acımasız yorumlar var ama onlar da kendince haklı maalesef her şey oluyor ve her şey insanlar için...

ben okuyunca direkt aklıma enfeksiyon ve kaşıntı geldi ya da mantar türü olabilir ( ötneğin bende enfeksiyon var ve ara ara içeriden öyle kaşınıyor ki...)

siz annesiniz allah korusun kötü bir şey olsa anlardınız diye düşünüyorum. Bence iyi bi doktor araştırın nokta atışı yapsın hangi ildesiniz? Çocuk doktoru önerebilirim?

ya ben amca dayi ne varsa güvenmem. Aileme anlatmadığım ama çocukken çok yakınlarımız dan taciz sayılabilecek davranışlar gördüğüm için o bunu yapmaz demem asla. hatta ben de kızımı yazın götürdüm doktora o da çişini yaparken acıyor diyordu geçti sonra. İnşallah çözüm bulursunuz.

Oğlum 4 yaşındayken idrarını yaparken ağrı olduğunu söylüyordu. Uf uf diyerek yapıyordu, canı acıyordu belli. Tahliller de enfeksiyon çıkmadı. Üroloji doktoruna gittik. Muayene etti. . Günde bu sebepten en az 2, 3 çocuğun geldiğini. Artık cinsel organı geliştiği için ağrı yaptığını söyledi. Bir süre sonra geçti şikayetleri. Ama ben yine de önlem olarak suyu artırmıştım.

Doktorlar bilirdi degil mi ? Ama onu düşünerek bakmışlar mıdır? Ya o akillarina gelmediyse
siz bir çocuk psikoloğuna götürün inşallah bütçeniz uygunsa

aileniz bakarken evlerine gelen giden oluyor mu? iyi düşünün ama

Allah ım korusun

Cok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil oldu
Valla internetten ve marketten aldığım aynı marka bez arasında bile fark oluyor. İnternetten aldıklarım bazen pamukçuk çıkarıyor içinden. Her paketin kalitesi aynı değil

Enfeksiyon bakıldı mantar da yok. Keske enfeksiyon mantar olsaydi da bir çözümü olsaydı. Ankaradayim cok iyi olur doktor önerisi

bence hep bu bezi kullanıyorduk demeden çeşit çeşit bez denemeye başlayın

hatta bir süre bezsin de kalabilir

hatta en kalitesiz yani o uzun süre dayanmayanlardan da deneyin

şimdi bezler nasıl bilmiyorum ama eskiden böyle üstü kağıt gibi olanlar vardı

kimyasalı az olanlardan falan çeşit yapın

bir de bezi bol bağlayın yani sarksın oturmasın

en fazla çişi dışına çıkar

özellikle dudaklarına hiç değmesin anlatamadım yani bez ile organın iç tarafı temas etmesin

Muayene edilirken zorla vajinal muayeneler cocugun istemeyip aglamasına ragmen doktorun acıp bakması vs gibi durumlar cocukları cok korkutuyor genelde o yüzden de bezleri falan cıkınca bakılmasını istemedikleri için kapanmasını istiyorlar hemen fobi oluşuyor gibi dusunun. Doktorlar baktı ams sorunyok demişsiniz fakat vajinal yapışıklık olabilir mi ona bakıldı mı? Benim kızımda da 2 yas civarı acma bakma kapat gibi bi donem olmustu acıyo dediği de olmuştu hatta ama enfeksiyon diye dusunup bol su verıyordum çok şükür de gecmişti bir süre sonra kendiliğinden. Ben kapatmak size bile baktırmamak konusunda muayenelerden kalma bi korku hissettim. İzin almadan vs asla altını degişmeyin hep sorun müssde isteyın zamanla gecer inş o korkusu.

Evet vajinal yapışıklığa da bakıldı. Haklısınız belki doktor muayenelerinden korkmuş da olabilir. Ama zaten bu sikayetleri nedeniyle yaptırmıştık muayeneyi. İzin mümkün değil vermiyor. O kadar aşırı tepki veriyor ki. Nasil ikna edebilirim kendi istegiyle degistirmeyi basarabilirim

Evet sizin gibi düşünenler de çok olmuş. Değiştireceğim bezi. Teşekkürler

Ne kadar sürdü şikayetler? Uroloji doktoru herhangi bir öneride bulundu mu? Ultrason da yapılmış mıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…