Yok çok fazla anlatamaz derdini ama ailemi cok seviyor kimi görse mutlu oluyorBezi çıkarın birkaç gün bezsiz dolaşsın bakın napıyor.
Sabuna alerjisi olabilir gorumcemin kızında var
Sizinle konuşup iletişime geçiyor mu? Kendisini ne kadar ifade edebiliyor? Eğer az çok edebiliyorsa aile fertlerini sayın. Anane ne yapiyor? Dede ne yapıyor? Baba ne yapıyor? Tepkilerini gözlerini iyi gözlemleyin. Yani bu şekilde konuşmasi inanın ki çok zor ama dikkat istiyor. Bezi atın ilk önerim bu. Sonrasında pedagog
Acaba bez kullanıyosanız artık Ondan mı rahatsız oluyo eğer kullanıyosanız kilotlar vardı sıvı geçirmeyen onlardan alıp bi gün deneyip tepkisine bakabilirsinİzArkadaşlar merhaba. Konunun yeri burasi değil belki ama bi çare arıyorum belki burda benzer seyler yasayan olmuştur. Kızım 2 yaşında. Tam 3 aydır ön tarafını tutup uf uf diyor ve kıvranıyor anne diye agliyor çok canı yanıyor.Altini degistirirken de aşırı tepki veriyor kasıyor kendini ve her seferinde ağlıyor. 3 aydır çözüm bulamadık.
İdrar tahlili yapıldı kültür de yapıldı temiz. Ultrason da yapıldı o da temiz. Doktor orasını muayene etti bir sorun görmedi. Ama dile kolay 3 aydır sıkıntıdayız. Kizim benden yardim ister gibi ağlıyor. Var mıdır bir fikir verebilecek olan
Bı kadın hastalıkları doktoru ile konuşup kabul ederse göstermeniz de fayda var. Diğer ihtimal oyuncak rahatsız etmiş olabilir bölgesini ya da bisiklet varsa o da devamlı onu hatırlıyor olabilir canlandırma yapıyor olabilir.Cok konusamiyor. Detayli.anlatamaz derdini. Ama hic kimsenin yaninda tedirgin degil ailemin de yanina gittigimiz zaman cok seviniyor. Babasina zaten aşırı düşkün
Sleepy kullanıyorum ve inanın yenidoğanken bile bu kadar kızarıklığı pişikliği yoktu gerçi çişi ve kakası asitli de olabilir 1 dk kalsa pişik oluyor vallahi yeni sipariş verdim bitsin başka marka denicemBenim kızda benzer şeyler yaşadı. 20 aylıkken aylardır kullandığımız bez rahatsız etmeye başladı. O da bezini gösterip beğ diyordu. Herhalde yedikleri ve hormonları değiştikçe bezin tepkisi değişik oluyor. Bence değiştirin bezinizi.
Sevgili konu sahibi bence sizin sorununuz da bez. Farklı farklı , özellikle losyonsuz parfümsüz kremsiz markalardan deneyin. Islak mendili bırakıp biraz pamuğa geçin ve fırsat oldukça yıkayın belden aşağısını. Bir hafta bakın böyle eğer devam ediyorsa başka bez deneyin.
Canım öncelikle sakin ol evet yukarıda çok acımasız yorumlar var ama onlar da kendince haklı maalesef her şey oluyor ve her şey insanlar için...O sekilde agladigi zamanlar altini acip üflüyorum ondan da rahatsiz oluyor. Altini acmamdan bile rahatsiz oluyor. Bez bez diyor bez tak diyor yani
Biz 20 ay sonra bez markasınj değişmek zorunda kaldık. Çok şaşırmıştım ama olabiliyor alerji.Cok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil oldu
siz bir çocuk psikoloğuna götürün inşallah bütçeniz uygunsaDoktorlar bilirdi degil mi ? Ama onu düşünerek bakmışlar mıdır? Ya o akillarina gelmediyse
Valla internetten ve marketten aldığım aynı marka bez arasında bile fark oluyor. İnternetten aldıklarım bazen pamukçuk çıkarıyor içinden. Her paketin kalitesi aynı değilCok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil oldu
Enfeksiyon bakıldı mantar da yok. Keske enfeksiyon mantar olsaydi da bir çözümü olsaydı. Ankaradayim cok iyi olur doktor önerisiCanım öncelikle sakin ol evet yukarıda çok acımasız yorumlar var ama onlar da kendince haklı maalesef her şey oluyor ve her şey insanlar için...
ben okuyunca direkt aklıma enfeksiyon ve kaşıntı geldi ya da mantar türü olabilir ( ötneğin bende enfeksiyon var ve ara ara içeriden öyle kaşınıyor ki...)
siz annesiniz allah korusun kötü bir şey olsa anlardınız diye düşünüyorum. Bence iyi bi doktor araştırın nokta atışı yapsın hangi ildesiniz? Çocuk doktoru önerebilirim?
Canım ben istanbuldayımEnfeksiyon bakıldı mantar da yok. Keske enfeksiyon mantar olsaydi da bir çözümü olsaydı. Ankaradayim cok iyi olur doktor önerisi
Evet vajinal yapışıklığa da bakıldı. Haklısınız belki doktor muayenelerinden korkmuş da olabilir. Ama zaten bu sikayetleri nedeniyle yaptırmıştık muayeneyi. İzin mümkün değil vermiyor. O kadar aşırı tepki veriyor ki. Nasil ikna edebilirim kendi istegiyle degistirmeyi basarabilirimMuayene edilirken zorla vajinal muayeneler cocugun istemeyip aglamasına ragmen doktorun acıp bakması vs gibi durumlar cocukları cok korkutuyor genelde o yüzden de bezleri falan cıkınca bakılmasını istemedikleri için kapanmasını istiyorlar hemen fobi oluşuyor gibi dusunun. Doktorlar baktı ams sorunyok demişsiniz fakat vajinal yapışıklık olabilir mi ona bakıldı mı? Benim kızımda da 2 yas civarı acma bakma kapat gibi bi donem olmustu acıyo dediği de olmuştu hatta ama enfeksiyon diye dusunup bol su verıyordum çok şükür de gecmişti bir süre sonra kendiliğinden. Ben kapatmak size bile baktırmamak konusunda muayenelerden kalma bi korku hissettim. İzin almadan vs asla altını degişmeyin hep sorun müssde isteyın zamanla gecer inş o korkusu.
Evet sizin gibi düşünenler de çok olmuş. Değiştireceğim bezi. Teşekkürlerbence hep bu bezi kullanıyorduk demeden çeşit çeşit bez denemeye başlayın
hatta bir süre bezsin de kalabilir
hatta en kalitesiz yani o uzun süre dayanmayanlardan da deneyin
şimdi bezler nasıl bilmiyorum ama eskiden böyle üstü kağıt gibi olanlar vardı
kimyasalı az olanlardan falan çeşit yapın
bir de bezi bol bağlayın yani sarksın oturmasın
en fazla çişi dışına çıkar
özellikle dudaklarına hiç değmesin anlatamadım yani bez ile organın iç tarafı temas etmesin
Hayir kesinlikle gelmiyor zaten annemler kimseye emanet etmezlersiz bir çocuk psikoloğuna götürün inşallah bütçeniz uygunsa
aileniz bakarken evlerine gelen giden oluyor mu? iyi düşünün ama
Allah ım korusun
Ne kadar sürdü şikayetler? Uroloji doktoru herhangi bir öneride bulundu mu? Ultrason da yapılmış mıydı acabaOğlum 4 yaşındayken idrarını yaparken ağrı olduğunu söylüyordu. Uf uf diyerek yapıyordu, canı acıyordu belli. Tahliller de enfeksiyon çıkmadı. Üroloji doktoruna gittik. Muayene etti. . Günde bu sebepten en az 2, 3 çocuğun geldiğini. Artık cinsel organı geliştiği için ağrı yaptığını söyledi. Bir süre sonra geçti şikayetleri. Ama ben yine de önlem olarak suyu artırmıştım.
Evet bez kullanıyorÇocuğunuz bezli mi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?