Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yavrumun babası hapise girdi :(((
- Konu Sahibi zar_zor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
yapacak bir şey yok kiMerhaba arkadaşlar,eşinden 4 sene önce boşandım. Oğlumun babası bir suçtan ötürü hapse girdi hüküm giymedi henüz,ne kadar kalacağı belli değil. Ben ne yapmalıyım? Ne olur akıl verin,beynim durdu.
mecbur cezasını çekecek
neden girdi sebep ne?
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
seyahate gitti desenizSebebini bende bilmiyorum,ben çocuğa ne diyeceğim daha 8 yasında yavrum.
zaten ayrıy mışsınız çocuk sizle mi kalıyor
çok sık mı görüşürlerdi babasıyla
Aslında sizde haklısınız beyin durgunluğundan eksik yazdım coçuğa ne diyeceğim orasındayım.Konunun sizinlçocuğa ilgisi oldugunu zannetmiyorum.
niye beyniniz durdu ki? Arayip bir gecmis olsun ihtiyacin olan bir sey var mi diyebilirsiniz en fazla.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Büyük kızım 8 yaşında.
Ona nasıl anlatırdım diye düşündüm. Şöyle söylerdim sanırım:
Baban yanlış bir şey yapmış olabilir, yapmaması gereken bir şey birşey yapmış olabilir. Ne yaptığını ben de bilmiyorum. Ama onun yapıp yapmadığını araştıracaklarmış, araştırma esnasında da dışarı çıkmasına izin vermeyeceklermiş. Bir süre babanı göremeyeceğiz.
Ona nasıl anlatırdım diye düşündüm. Şöyle söylerdim sanırım:
Baban yanlış bir şey yapmış olabilir, yapmaması gereken bir şey birşey yapmış olabilir. Ne yaptığını ben de bilmiyorum. Ama onun yapıp yapmadığını araştıracaklarmış, araştırma esnasında da dışarı çıkmasına izin vermeyeceklermiş. Bir süre babanı göremeyeceğiz.
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Bilmiyorum ki sa, post: 40481711, member: 180626"]Uzun bir seyahate gittiğini dönene kadar göremeyecegini söylerseniz. Zaten babası izin aldıkca arar çocuğunu. O yaştaki bir çocuğa baban hapise girdi demek psikolojisini mahvetmekten başka bir ise yaramaz.
Suçu ne peki? Çok mu ağır bi şey?[/QUOTE]
Bilmiyorumki
Suçu ne peki? Çok mu ağır bi şey?[/QUOTE]
Bilmiyorumki
İşte korkum bu ben oyalarken baskasından duyarsa ben yalancı olacağım çocuk benden nefret etmezmi sonra ??8 yaşındaki çocuğa gerçeği söyleyemeyeceğinize göre babasının çalışmak için uzağa gittiğini söyleyebilirsiniz.
Tabi çocuğunuzu babası hakkında kötü şeyler duyacağı çevreye sokmamalısınız.
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- 16 Mayıs 2007
- 826
- 85
- 648
8 yasindaki cocuga nasil yalan söyliyeceksiniz ,sizden duymasa baskasindan duyucak Yurt disina cikmis olsa orada Telefon edebilme imkani yokmu bunu sorgulamiyacakmi ?
En iyisi dogruyu söylemeniz ,aile büyügünden yardim alabilirsiniz söylerken ,ama kesinlikle yalan söylemeyin .Hem bosanmissiniz ayrilik nedir biliyordur cocuk.Anlatin imkaniniz varsa babasiyla konusmasini saglayin .Babasi ona anlatir ama yalan söylemeyin .
En iyisi dogruyu söylemeniz ,aile büyügünden yardim alabilirsiniz söylerken ,ama kesinlikle yalan söylemeyin .Hem bosanmissiniz ayrilik nedir biliyordur cocuk.Anlatin imkaniniz varsa babasiyla konusmasini saglayin .Babasi ona anlatir ama yalan söylemeyin .
- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83