- 12 Nisan 2015
- 77
- 22
- 3
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmak için yurt dışına gitti, para kazanması lazımmış, şimdi çok uzakta ama gelecek deyin. İnşallah uzun süreli bir ceza değildir.Merhaba arkadaşlar,eşinden 4 sene önce boşandım. Oğlumun babası bir suçtan ötürü hapse girdi hüküm giymedi henüz,ne kadar kalacağı belli değil. Ben ne yapmalıyım? Ne olur akıl verin,beynim durdu. Çocuğa nasıl bir açıklama yapacağım
Önce durum bi belli olsun, cezası vs kesinleşsin sonra pedagog eşliğinde anlatabilirsiniz?Merhaba arkadaşlar,eşinden 4 sene önce boşandım. Oğlumun babası bir suçtan ötürü hapse girdi hüküm giymedi henüz,ne kadar kalacağı belli değil. Ben ne yapmalıyım? Ne olur akıl verin,beynim durdu. Çocuğa nasıl bir açıklama yapacağım
söylenecek en güzel cevapUzun bir seyahate gittiğini dönene kadar göremeyecegini söylerseniz. Zaten babası izin aldıkca arar çocuğunu. O yaştaki bir çocuğa baban hapise girdi demek psikolojisini mahvetmekten başka bir ise yaramaz.
Suçu ne peki? Çok mu ağır bi şey?
söylenecek en güzel cevap
Peki sizce çocuk bunu öğrendiğinde ki bu yaştaki çocuktan saklamak imkansız, annesine güvenir mi bir daha.
Her dediğini sorgulamaz mı?
En kötüsü benim annem yalan söylüyor düşüncesi yerleşecek beynine ve bunu atlatması daha imkansız.
O zaman bu çocuk yalan söylediğinde o çocuğa yalan söyleme denmeyecek.
Çünkü onun da bir bahanesi olacak mutlaka söylediği yalan için..
söylediğiniz zaman ne olacak? her iki taraftanda sakıncalı bir durum çıkmaz sokak yani
Merhaba arkadaşlar,eşinden 4 sene önce boşandım. Oğlumun babası bir suçtan ötürü hapse girdi hüküm giymedi henüz,ne kadar kalacağı belli değil. Ben ne yapmalıyım? Ne olur akıl verin,beynim durdu. Çocuğa nasıl bir açıklama yapacağım