Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
rabbim şifasını versin..dilerimki en kısa zamanda kucagında olur...

cok saolun arkadaslar dualariniz icin, Allah mutlaka annelerin haykirislarini duyar. Bebegime her baktikca icim yaniyor, ben nisan annesi olcaktim fakat ocak annesi oldum. Bebegim 4 defa ameliyat oldu hala iyilesmedi, doktorlarin dedikleri cok üzücü, ama hala Allah bana bekle sabr et der gibi icimi ferahlatiyor. Ne diyim bilmem ama benim bebisim doktorlarin dediklerinin hic biri tutmadi. Göriyor duyiyor beni biliyor ve dünden beri basladik siseden emmeye basladi. Allaha hamd olsun bebek sevgisi bana verdigi icin. Daha beteride var ama insallah bebegimi bana bagislar ve evimize gelir

İnşallah canım, herşey gönlüne göre olur bebeğini alırsın kucağına evine götürürsün en kısa zamanda, sen içini ferah tutmaya devam et olur mu :1hug:

canım kıyamam ben bebişine çok geçmiş olsun çıkınca benim içinde öp. bak göreceksin yakında hayırlı haberlerini alırız bak resimde isterim teyzeleri bi görsün yanındayız ve duacıyız allah yar ve yardımcın olsun olmayanlarada versin inşallah sevgiler

canım benim Allah bebeğine şifa sanada güç versin.herşeyi iyi düşün annesi iyi olsun.bebeğin çok güçlüdür onlar bizim gördügümüzden cok cok daha güçlüler.

bugün bi rüya gördüm sizlerle paylasmak istedim...rüyada zümramla biyere gitmisiz ve kisaca birisine emanet edip bi yere kadar gitmisim. Geldigimde zümra yoktu kaybolmustu, kime emanet ettigimi hatirlamiyorum. Aglarak kosiyorum etrafa oraya buraya bakiyorum, sonra bulundugumuz yerde büyük bi magaza gibiydi, bebegim kayboldugunu ve araniyor diye söyleniyor...
ve sonra beni bebegimin yanina götüriyorlar...acaip büyümüs bi sekilde göriyorum saclarin rengi sariya dönüsmüs. Bu benim bebegimmi diye soriyorum kendime, sonra acip ameliyat izleri varmi ona bakiyorum evet vardi...ve öyle seviniyorum ki bilemesiniz...bebegim agliyordu ve kucagima aldim....ne bilim hayra yorum....insallah hayirli haberler aliriz...

Inşallah Canim Hayirlara Gelsin... Gördüğün Rüyalara Iyi Veya Kötü Yorum Yapma çünkü Senin şuanda Psikolojin Karmakarişiktir Bilinç Altinda Düşündüğün şeyler Rüyada Saçmasapan Karşimiza çikiyor.... Allah'im Bebeğini Korusun...

amin canim, belki de hayirli bi rüya gibi geldi bana, suanda SIKINTI geciriyorum sonra hersey ii olur....ayni rüyamda ki gibi...bulana kadar SIKINti gecirdim, bulduktan sonra sevindim....yakinda mediumculugada baslayabilirim :)

ben iki aylik hamileyken bi rüya görmüstüm....Bizim arabanin söför koltugunda oturiyordum, arkaya baktigimda araba koltugunda bi kiz bebege vardi...Pembe pembe elbisleri vardi...cok tatliydi, sonra birden siyah siyah eller yanasmaya basladi kizima....bu rüyayi gördükten sonra biseylerin olcagini anladim ve olduda...

Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin, bebegim icin ailem yuvam icin esim benim icin ve bütün müslümanlar icin, care arayanlar icin....

Allah yardımcın olsun bence çok güzel bir rüya görmüşsün ben çok inanırım rüyalaraki seninkilerde çıkıyor demekki.Kızına kavuşacak büyüdüğü günleri göreceksin demekki Allah hayırlara çıkartsın rüyanı.Dualarımız seninle olsun dilerim tez vakitte yavrun sağlıklı bir şekilde o hastahaneden çıkar annesine kavuşur.

Allah acil şifalar versin çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun.

zümminciğim ALLAH senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.bende hamileyim erken doğum riskim var.doktor 28. haftadan sonra doğsada çok fazla sorun olmaz demişti. seninde 28. haftalıkmış. inşaallah sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini annesi moralini yüksek tut..dua edelim..sevgilerimle..

Allah yardımcınız olsun canım .. sağlıklı bi şekilde evinize getirir bu günleride kızına anlatırsın inşallah

Allah yardımcınız olsun cnm benim..tez zamanda bebegin sağlıkla evine döner inşallah
sen neden erken doğum yapmıştın arkadaşım??

benim hikaye uzun arkadasim
söyle baslim,

Türkiyede nasil oldugunu bilmiyorum ama burda 3. hamilelik ayinda ense kalinligini ölüyorlar...gecen sene ramazandaydi. Türkiyeye gelmeden 1 hafta önce kontrolum vardi, ve ben tabikii sevincten ne yapacagimi bilmiyordum. O gün gittik doktora minik kelebigimi gördüm, fakat doktor dedi, sizin bebeginizin ensesinin kalinligi fazla. 1 hafta sonra yani türkiyeye gidecegimiz gün bize termin verdi. Herneyse degisir dedim ve Allahima yalvardim. Bu kontrolumde uzman doktor bakti ve dedigi suydu senin bebegin 80% özürlü. Dünyam basima yikildi ve anlarsiniz iste Annelik duygusu....
O gün esimi türkiyeye gönderdim ve ben ailemin yanina Almanyaya gittim. 3 hafta ayriydik benim kanamalarim oldu ama kizim hep tutundu bana....kontroller oldum fakat her doktor bana aldir dedi ben yapamadim....
aradan aylar gecti ve 5 ayda karnimdan su aldirdim, ve sevindirici haber kromozom bozuklugu yok denildi. 5 dakikaligina evindim ama sonra yinede bi süphe var dediler ve yine yapalim dediler, fakat korktum cünkü bebegim kaybetme riski de vardi. Olsun dedim o benim bebegim her nasil olursa ben onu istiyorum dedim doktora, o da senin kararin dedi ....yine aglamakla gecti günlerim...
ve 28 haftaliken aksam 9 da sancilar basladi, komik olan sey ben nerden bilim sanci oldugunu, karnim agridigini sandim, kendime corbalar yaptim, caylar ictim ve sabah 7 ye kadar dayandim, aksam aksam bide sicacik banyo yaptim, iyiki evde dogum yapmadim.... :)
Hersey imtihan Allah sabrini veriyor iste, daha dayanamadim, esime dedim hastaneye gidelim diye, adam benim hamile oldugumu anlamadi ve sonra sordu hamilemisiniz, evet dedim...hemen tekerlekli sandalyeye aldi beni ve dogum haneye götürdüler....ve
o kemeri bagladilar, ebe bana dedigi sey, sendeki karin agrisi degil sanci dedi..esimle ben sok oldum...
icerde doktorlar hazirlik yapiyorlar ve acilma var dediler....ve hemen beni dogum icin odaya aldilar....utandigim sey bisürü doktor vardi...ama o zaman öyle bisey düsünemedim...bizim bulundugumuz yerde cocuk hastanesi olmadigi icin helikopteri bekledik ve geldikten sonra suyu patlmalariyla bebisim kizim geldi...bebegim cok tatli gözükiyrodu...
fakat o gün basladi asil imtihan...hemen ilk müdahile yapildi ve cocuk doktorlari uzmanlar bebegimin yanindaydi, küveze koydular ve 2-3 dk bana gösterdikten sonra götürdüler, hala gelemedi
16.01 tarihinde bunlari yasadim....

sonrasi böyle bebegim gelisemedigi icin iki defa burun ameliyati oldu fakat beceremediler, icindeki genze giden delikler kapali oldugu icin olmasi gerekiyordu. Agizdan hortum salarak oksijen verdiler....3-4 hafta sesini duyamadim...hala azar azar geliyor...
Kalp damarindan ameliyat oldu. Cok gerekli dedi doktor. Kapanmasi lazim dedi...Bebegim sirtinda büyük bi dikis var
Sonra icten serom taktilar, fakat o da ise yaramadi...Hortumu minik tenine dikip icten seromu yerlestirmisdi....Bi gün bezini degistirmek icin actigimda bi baktimki...melegimin teninden o serom kopmus nasil cani acimistir kim bilir ben yikildim doktorlarla kavgam basladi
evet böyle hayat iste...4 ay sonra yogun bakimdan cikti ve simdi normal bölümde....
Doktorlar süpheler beni yakti yikti...Bebegim erken dogudu icin kendisini SIKIyordu ve nefes almayi birakiyordu...bunlari süphe dediler ve beyinden geliyor dediler...fakat öyle degilmis ...kendisi yapiyormus...2-3 hafta önce beynine baktilar...özür dileriz bebeginize dogdu dogasiya yanlis ilaci verdik dediler...yan etkisi kara cigereydi...sarilik degeri 10 olmasi gerekirken onlar sayesinde 500 cikti....yine sabir dedik......ve ilaci biraktiktan sonra simdi 344 de düstü...ne diyim kizim minik kuzum icin Allah bana sabr veriyor...simdi 5 ay oldu dogali fakat kizim aslinda bugün 2 aylik oldu...demediklerini birakmadilar...halada öyle diyorlar...yaziyorum ama icim o kadar aciyorki...bazi arkadaslarin yazilarini okiyorum....yok cok gazi var napim yok kucaktan inmiyor...yok cok agliyor.... bi ah cekiyorum sonra neyse.....

Allah onlarinda yardimcisi olsun...Anlatacak cok sey var....Allah esimle arami bozmasinda insallah bunlari hayirlisiyla atlatiriz...

Rabbim şifa versin o minik kuzuya :çok üzgünüm:
neler çekmiş neler yaşamış hayata merhaba derken
işallah iyi günlerinide ne zaman bu kadar büyüdün dediğin
zamanlarıda görürsün dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…