Yöresel Tarif Yavru Vatan Kıbrıs Yöresine Ait -Şeftali Kebabı(Yıldız Ciğercisi sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
Eline sağlık kakao :) kuzunun gömleği yüzünden tercih etmeyeceğim bir yemek aslında. Ama içindeki köfteyi bayıla bayıla yerim. Köfte delisiyim ben :) ben tv de Nurselin mutfağında en ilginç bulduğum bi tarif vardı kayısılı kebap yapmışlardı. Ciddi ciddi bir kayısı bi et takıyorlardı şişe ve mangalda pişirmişlerdi. Onun gibi bişey sandım başlığı okuyunca :)

Kakao süper bir sunum ve değişik bir yemekle yine karşımızdasin allahtan bu kategoriye katılmıyorum boşa katılmış olurdum şu yemeğin hikayesine de bayıldım ayrıca eline sağlık köftesi hoş görünüyor sunum zaten bir harika ne desem ki başarılar yani

Ellerine sağlık kakao yine harika bir yemek ve harika bir sunum,bu sıra diyetteyim ne görsem canım çekiyor,yemeğin kendisinden ziyade şu pişirme sırasında ki dumanlar,kokular,sesler falan gözümün önünden geçiyor

sağol canımm bak bahsettiğin tarifide merak ettim şimdiibu tarifide nurselin mutfağında izlemiştim.sonra araştırınca gördüm denedim bu kategoride olunca yapıverdim dombikim..

Sağol prensesim. ..diyett hımm fena bilirim o ızgaradan buruna gelen kokuları.. muhakkak canım diyetinin yanına sporuda eklee..

aslında bende katılmıyacaktım ama G gazeldustubaglara katılıyor aus katılıyor nevrestede katılacak dedik eğlencesine bu işede girişelim..değişik tarifler ilgimi çekiyor deadlineciğim..

Ellerine emeğine sağlık kakao

Gayet güzel bir sunum olmuş .

Başarılar dilerim ...

Köfteler çok şık gözüküyor ama ben o dışındaki şeyi yiyemem sanırım. Ama köfteler sunum olarak çok şık. Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…