- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
sağol canım.yengem sivaslı ilk onda yedim ve harika bir lezzet mumbar .seda sayan hep överdi. mumbarda,mumbarduydum ama yemedim cnm tekrardan ellerine sağlık :)
teşekkür ederimm..Nam nam çok güzel görünüyor:)
sağol canımm bak bahsettiğin tarifide merak ettim şimdiiEline sağlık kakao :) kuzunun gömleği yüzünden tercih etmeyeceğim bir yemek aslında. Ama içindeki köfteyi bayıla bayıla yerim. Köfte delisiyim ben :) ben tv de Nurselin mutfağında en ilginç bulduğum bi tarif vardı kayısılı kebap yapmışlardı. Ciddi ciddi bir kayısı bi et takıyorlardı şişe ve mangalda pişirmişlerdi. Onun gibi bişey sandım başlığı okuyunca :)
Sağol prensesim. ..diyett hımm fena bilirim o ızgaradan buruna gelen kokuları.. muhakkak canım diyetinin yanına sporuda eklee..Ellerine sağlık kakao yine harika bir yemek ve harika bir sunum,bu sıra diyetteyim ne görsem canım çekiyor,yemeğin kendisinden ziyade şu pişirme sırasında ki dumanlar,kokular,sesler falan gözümün önünden geçiyor
aslında bende katılmıyacaktım ama G gazeldustubaglara katılıyor aus katılıyor nevrestede katılacak dedik eğlencesine bu işede girişelim..değişik tarifler ilgimi çekiyor deadlineciğim..Kakao süper bir sunum ve değişik bir yemekle yine karşımızdasin allahtan bu kategoriye katılmıyorum boşa katılmış olurdumşu yemeğin hikayesine de bayıldım ayrıca eline sağlık köftesi hoş görünüyor sunum zaten bir harika ne desem ki başarılar yani
rabiam.. sağol güzel temennilerin için..yine süper bir sunumellerine saglik canim
yarismada basarilar dilerim
Teşekkür ederim aus çok naziksin..Ellerine emeğine sağlık kakao
Gayet güzel bir sunum olmuş .
Başarılar dilerim ...
Elinize sağlık başlığı okuyunca şeftali bekliyordum bende.Teşekkür ederim nevrestem.
teşekkür ederimmm...Elinize sağlık başlığı okuyunca şeftali bekliyordum bende.başarılar dilerim.
teşekkür ederim jokerr ..Köfteler çok şık gözüküyor ama ben o dışındaki şeyi yiyemem sanırım.Ama köfteler sunum olarak çok şık. Başarılar dilerim.
Meleğimbecerikli hatunummm dağıtmışsın gene buralarııı harikasınnn tek kelimeee
başarılar diliyorummKakao ve Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?