- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
sağol canım .. resimleriyle, tarifleriyle değişik ilginç bir şey görsem hemen yapmak ve yemek isterim.. acaba lezzeti nasıl diye.. gerçi o kadar yiyecekler varki hangi birini yapıcam.. mutfağımız genişş çokk genişş..Eline sağlık kakaom , bende severim böyle alengirli şeyleri
Öyle tabiki aynı malzemelerden bile farklı farklı lezzetler çıkıyor ...sağol canım .. resimleriyle, tarifleriyle değişik ilginç bir şey görsem hemen yapmak ve yemek isterim.. acaba lezzeti nasıl diye.. gerçi o kadar yiyecekler varki hangi birini yapıcam.. mutfağımız genişş çokk genişş..
diyetmi ne ara başladın diyete ama zayıfsın sen kuzumm.. teşekkür ederimm..Yaw kardeşim diyet yapan insana bu yapılır mi
Ellerine sağlık canim yarışmada başarılar
kuzu gömleği ooo kuzu..tarif değişik ve ilginç geldiği için yaptım cicim ve iyiki yaptım güzel bir tarif imiş..hımmm o üstündeki beyaz olanı açıklamayı okumadan önce kaşar peyniri sandım beneline sağlık canım başarılar
anladım canım evet değişikmişkuzu gömleği ooo kuzu..tarif değişik ve ilginç geldiği için yaptım cicim ve iyiki yaptım güzel bir tarif imiş..daha çok tadını mumbara benzettimm..
teşekkürlerrr...Ellerinize sağlık, çok farklı bir tarif ve her zamanki gibi çok güzel bir sunum
Yarışmada bol şans.
sağoll vuslatımm.Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim Lokumum hoşgeldin sayfama bende bir programda görmüş ve çok ilginç gelmişti evde denedim ve o kadar beğendimki. vayy dedim ne bilmediğimiz lezzetler varmış.. ve bu kategori olunca yapmak istedim .. tadı biraz urfa kebabını,, biraz mumbarı andırıyor ve elbette o sarılan kuzu gömleği ile tüketiliyor.. bana göre o ,, bu tarifi ,tarif yapıyor zaten..Ellerine sağlıkKuzu gömleğini ilk defa duydum ve gördüm nasıl bir tat katıyor acaba? Lahana gibi görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?