• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yavru Vatan Kıbrıs Yöresine Ait -Şeftali Kebabı(Yıldız Ciğercisi sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
Eline sağlık kakaom , bende severim böyle alengirli şeyleri :KK70:
sağol canım .. resimleriyle, tarifleriyle değişik ilginç bir şey görsem hemen yapmak ve yemek isterim.. acaba lezzeti nasıl diye.. gerçi o kadar yiyecekler varki hangi birini yapıcam.. mutfağımız genişş çokk genişş..

sağol canım .. resimleriyle, tarifleriyle değişik ilginç bir şey görsem hemen yapmak ve yemek isterim.. acaba lezzeti nasıl diye.. gerçi o kadar yiyecekler varki hangi birini yapıcam.. mutfağımız genişş çokk genişş..
Öyle tabiki aynı malzemelerden bile farklı farklı lezzetler çıkıyor ...

Ellerine sağlık:kk77: Kuzu gömleğini ilk defa duydum ve gördüm nasıl bir tat katıyor acaba? Lahana gibi görünüyor :)
Teşekkür ederim Lokumum hoşgeldin sayfama bende bir programda görmüş ve çok ilginç gelmişti evde denedim ve o kadar beğendimki. vayy dedim ne bilmediğimiz lezzetler varmış.. ve bu kategori olunca yapmak istedim .. tadı biraz urfa kebabını,, biraz mumbarı andırıyor ve elbette o sarılan kuzu gömleği ile tüketiliyor.. bana göre o ,, bu tarifi ,tarif yapıyor zaten..:KK50:

Back