Ve birdaha sakın ama sakın yıkamayın.Hayvanı agesifleştirirsiniz.Kaliteli mama kullanırsanız ve tararsanız dökümü aza indirirseiniz.Veterinere tabikide gerek var.Karma aşılarını iç parazit dış parazit falan yaptırmanız gerek.
Tabi ki de bir veterinere götürün, aşılarını yaptırın. Tüy için de kaliteli mama kullanın ve her gün tarayın.
resmı varmı gorelım minnosuHaftada 1 yikadik ve o sırada çok korkuyor.. bezle ve saç kurutma makinasının soğuk havasıyla kurutuyoruz. Mama bi kac gündür veriyoruz, süt sevmiyor sulandirsak bile onun disinda ciğer haşlıyoruz, yedigimiz yemeklerden yiyor corbada veriyoruz hatta bi gun supangle bile yedi inanamadik. Devamlı yiyor maşallahi var paşamizin. Agresif değil de devamlı oynayıp zipliyor coookk feci hareketli. Oyun istiyor hep. Peki bu bahsettiğiniz aşılar ne kadar tutar pahalı mi. Tarama nasıl ve neyle yapılıyor. Pirelerini yıkarken temizledik ama vardır belki yinede.
Ama bu çok guzel yaaa :)))
Hemde ne guzel tesekkur ederimAma bu çok guzel yaaa :)))
Benim de var minnakim bi taneHemde ne guzel tesekkur ederim
Benim de var minnakim bi tane
Balkonumda yaşıyo eve giriyo bazen cikmi. . .yürürken a kucağıma gelemiyo daha korkuyo
Benimki de evin her yerinde geziyo ama benden korkuyoBende kucağıma alamıyorum, tutupta sevemiyorum korkuyorum bisey yapcak diye bi de durmuyor durdugu yerde hepten korkuyorum
ben yururken bi bakiyorum koşa koşa coktan ayaklarima gelmis cigligi basiyorumama yinede seviyorum keretayi
Kanki kapat bi odaya yakala sev bi de elinle bi seyler yedir alisir ben olsaydim coktan yakalamistim onuBenimki de evin her yerinde geziyo ama benden korkuyo(
Ya hasta gibi bi de anlamadim benKanki kapat bi odaya yakala sev bi de elinle bi seyler yedir alisir ben olsaydim coktan yakalamistim onu
Bildigim kadariyla erkek kediler yavru kedileri oldurmeye calisiyomus sen onu yakala sokaga salma benceYa hasta gibi bi de anlamadim ben
Sabah titrerken yakaladim ağzı yüzü bi yana kaydı yavrumunbahcede büyük kedi var 2 tane onlar hirpalamis sanırım kulağı yaraydi
Ben yakalasam babam çıkarıyorBildigim kadariyla erkek kediler yavru kedileri oldurmeye calisiyomus sen onu yakala sokaga salma bence