yavru paşa kedimiz

Ufaklığın vet'e götürülmesi ve iç/dış parazit tedavisinin yapılması gerekli öncelikle..
Kediler yıkanmaz! Belki bir kere, ama hepsi o. Onlar yalanarak temizlerler kendilerini endişe etmeyin.
Profesyonel sınıf mamayı açık olarak da alabiliyorsunuz,daha ucuz oluyor bu şekilde. Kaliteli mama tüy dökümünü azaltır.. Bizim saçlarımız nasıl dökülüyorsa onların da tüyleri az az dökülecek maalesef..

Tatlıkız; al o bebeği eve :KK68:

Ehehheheh o size alismis coktanda naz yapiyo bence evdekileri ikna edip yakala annen yakaladiginda tirmaladimi anneni yada isirdimi?
kaçtı kuzum elimizden :) mutfağa giriyo ben içeri girince tezgahın altına gırıyo hemen eğilip bakıyorum minnoş gözleriyle bakıyo bana :KK70::KK70:

Ufaklığın vet'e götürülmesi ve iç/dış parazit tedavisinin yapılması gerekli öncelikle..
Kediler yıkanmaz! Belki bir kere, ama hepsi o. Onlar yalanarak temizlerler kendilerini endişe etmeyin.
Profesyonel sınıf mamayı açık olarak da alabiliyorsunuz,daha ucuz oluyor bu şekilde. Kaliteli mama tüy dökümünü azaltır.. Bizim saçlarımız nasıl dökülüyorsa onların da tüyleri az az dökülecek maalesef..

Tatlıkız; al o bebeği eve :KK68:

Kendilerini yalayarak temizlediklerini evet biliyoruz ama yikadik belki 4kez ve sokaktan aldığımız için.. Ben biraz titizim temizlik konusunda, zaten kendi evim olsaydı odasindan dışarı çıkarmazdim tuy konusu cok sıkıcı
VVeteriner konusunu erteledik devamlı, umarım tanistircaz kendilerini orayla:KK28:

X