- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.573
Oyy yerim seni ben. Cidden üzgün gibi duruyor.Ev yine bana kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy yerim seni ben. Cidden üzgün gibi duruyor.Ev yine bana kaldı
Evet, normalde oyun oynamayı çok sever, kaç gündür oynamak istemiyor. Şimdi yavrular gitti kendine gelir birkaç güne.Oyy yerim seni ben. Cidden üzgün gibi duruyor.
Aa verdiniz mi öbürünü de?Evet, normalde oyun oynamayı çok sever, kaç gündür oynamak istemiyor. Şimdi yavrular gitti kendine gelir birkaç güne.
Ama yavru da burnumda tütüyor
Her kizginlik onun icin bir stres. Evdem kaçmaya meyilli olmak demek ayrica. Bir anlik dalginlik daha buyuk sorunlara sebep olabilir.Evet hakkısınız, zaten daha yeni 1 yaşına girdi o. Sadece 1 defa kızgınlığa girdi bu süreçte.
Bemim iki kedim var evde tek olmasından daha iyi ili medi çünkü canları hiç sıkılmıyor ben yokkenMerhaba arkadaşlar,
Geçen hafta apartman temizlikçisi iki yavru kedi getirdi, annelerini araba ezmiş sokakta kaldılar diye. Yaklaşık 1.5 aylıklar.
Ben zaten evde kedimiz var alamam, başkalarına sorun dedim. Eşim de kadın gidince "almak gibi bir hata yapma sahiplendirmek kolay değil" dedi.
sonuç olarak apartmanda kimse almamış ve kediler bizde :)
Sorun şu ki 1 yaşındaki kedim uzaklaştı benden. Salona girmiyor, uyurken yanıma gelmiyor, dokundurmuyor, küstü resmen ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Eşim de, "beni dinlemedin aldın" diye küstü ama onun küsmeleri bitmiyor zaten, onu es geçiyorum.
Kedilerden birini internetten çok temiz müzisyen bir genç sahiplendi bugün. Tuvalet egitimlerini de vermiştim zaten, o sıcak yuvasına kavuştu.
Asıl dert öteki yavru. Öyle sıcak kanlı ki kafamızdan inmiyor, gördüğüm andan itibaren ona çok bağlandım, sahiplenmek istiyorum ama kendi kedimiz ve eşim engeli var önümde, artı masrafları var tabi. Biri onu isteyecek, alacak diye ödüm kopuyor
Evde iki kedi bakma fikri aklımdan çıkmıyor.
Yavru erkek, bizim kedi dişi bu arada.
Onları sürekli veterinere götüremem, sadece iç dış parazit ilaçlarını düzenli veriyorum. Alırsam ikisini de kısırlaştırmak gerekiyor.
Sıcak bir yuva ve karın tokluğuna sahiplenmek bencillik mi olur?
Sizce ne yapmalıyım?
Aşırı tüy dökülüyor hiç temiz kalmıyor evHayalimdeki durum sizinki. Evde birsürü kedi dolaşsa sesim çıkmaz. Eşim çok merhametlidir, kötü davranmaz asla, ama inat eder mi sahiplendirmek için bilmiyorum. Sana kolay geliyor, kolay değil diyor. Deneyeceğim bakalım.
Çok değişik insanlar evler görüyorum bu forumu okudukça. Böyle konular aileler görünce iyi ki evli değilim diyorum.
Buse,