Yavru kediler yüzünden hem kedim hem de eşim bana küstü.:(

Derdim ikisi de değil ama hayvanların insanlara tercih edildiği bir düzen hoşuma gitmiyor. Kedi köpek at eşek ne olursa tepkim aynısı olurdu. Evdeki kediyi dert edip kocayı sallamıyorlar ondan sonra "kOcaM MeNi AldaTtı Hüü" tarzı mesajlar görüyoruz.
Sana bır abla tavsiyesi. Erkekler eşlerini sadece karaktersiz olurlarsa aldatırlar. İlerde eşinin her istediğini yapmana rağmen aldatılırsan olayları masum hayvancıklara filan yüklemeye çalışma diye söylüyorum.
Üstelik erkekler kendi kişiliği yokmuşcasına sadece kocası için yaşayan kadınlara saygı duymazlar, bu da ikinci tavsiye olsun.

"Şimdi kedilerden daha mı üstün görüyorsunuz?" sorusuyla başlıyacağım. Mamayı suyu kabı koyan biz olduğumuza göre evet bir üstünlük söz konusu. Ben hayvanlarımızın sokakta olmasından, ele güne muhtaç olmasından çok yetkililerce gözetim altında olmasından yana biriyim. Buna da laf yapacaksınız ama gördünüz mü bir sokak kedisi nasıl ortada kalıyor? Kocası aksi olsa o kedi sokaktaydı. Yazık günah değil mi? Kediler bilinçsizce ürüyor ama bunu da kontrol altına alabiliriz. Bakın avrupa da kedi bulamazsınız sokakta. Bu kötü bir şey değil. Yazık hayvanlara sebepsizce doğurup atıyorlar kediler.

"sadece şu an büyük kedinin küsmesine daha çok üzülmüş. O sebeple kocasinin küsmesini umursamıyor."

Bir kedinin küsmesi kocasının küsmesinden nasıl önemli oluyor aklım zihnim almıyor.Rezillik kardeşim günümüz ilişkileri re zil lik.

Buse,
Avrupa da kedi bulamazsın çünkü hepsi öldürülüyor. Barınaklarda belli süreleri var iki üç ay gibi bakıyorlar kimse almıyor hop uyutuluyor.
Hayatında kaç kez bir barinaga gittin de böyle ahkam kesiyorsun sen ?
Ben gittim anlatayım sana bir belediye barınağında köpek ölmüş kimse harketmemis hatta üstünde sinekler olusmus yanına bir yarım ekmek atmışlar yesin diye öldüğünü bile farketmemisler ...
Başka bir hayvani diğer hayvanlar parçaladı açlıktan bunlar ufak bir şehrin barınaginda oluyor..
Hatta hayvanları diri diri gomdukleri mezarlar bulundu mahkemelikler yine başka bir belediye ...
Siz ve sizin gibi pis zihniyetler ancak barınaklar baksın yeaaaaa diye olmayan vicdanını ve beynini konuşturur.
Keşke siz gibiler için de bir barınak olsa ve hepinize ben baksam...
Bu arada evlenmemissin sanırım evlenince Koca delisi olma potansiyelinle çok komik geldin gözüme😂😂😂😂
Merak etme bulursun ama efsunlu değil kocalar senden üstün de değil kendini bu kadar ezikleme , seninle evlenecekse aşağı yukarı aynisiniz demektir 🤪

20210422_121059.jpg

gözlerim doldu nasıl sarılmışlar yavrularım kıyamam kıyamam bulunduğunuz şehirde hayvan severlerin kurduğu facebook gruplarına fotoğrafı atarsanız yavru kediler hemencecik sahiplenirler hasta yaşlı sakat kedileri sahiplendirmek zor yavruların taliplisi çok olur

Kocasının küsmesini umursamıyor oh iyi yapıyor.cunku kocası da kediyi istemeyerek kadını umursamıyor.konu sahibi kediyi ne kadar istediğinden bahsediyor kocasına ve kocası buna rağmen trip atıyor.bunu ne yapacagiz peki?neden kadinin dediği olmuyor da adamın dediği oluyor?neden adam kadının isteğini kabul edeceğine kadın kabul etmek zorunda?asıl trip atması gereken kadın zaten eşinden bir şey istemiş karşılığında trip görüyor.ne yapması lazımdı mesela?tamam hayatım madem sen istemiyorsun öyleyse benim istememin bir onemi yok ,yeterki senin dediğin olsun kocacım,lütfen trip atma kocacım ,ben senin için isteğimden vazgeçerim kocacım ,kediyi atarım kocacım,sen benden(dikkat ederseniz kediden değil)daha önemlisin kocacım ,benim değil senin düşüncen,senin isteğin daha önemli kocacım ,benim dediğim değil senin dediğin olsun kocacım. oh ne ala memleket .ve ayrıca evet ben de bundan 8 yıl evvel eve getirdigim kedi yüzünden bana trip atan kicami umursamadım.mis gibi yaptım,oh iyi yaptım,iyiki yaptım,yine olsa yine yaparım.sonuc 8 senedir büyük bir aşkla baktığımız,üzerine titredigimiz dünya tatlısı bir kedi kızımız var.babasinin bir tanesi o .hayvanlara insanlardan çok daha fazla değer veriyorum.bunu da oh iyi yapıyorum,mis gibi yapiyorum
Bu da benim koca danam,mis kokulum,aşk bocegim,huzurum,canım, sevgili kızım

Eklentiler

• IMG_20210228_135622_8.jpg
    IMG_20210228_135622_8.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 87
Derdim ikisi de değil ama hayvanların insanlara tercih edildiği bir düzen hoşuma gitmiyor. Kedi köpek at eşek ne olursa tepkim aynısı olurdu. Evdeki kediyi dert edip kocayı sallamıyorlar ondan sonra "kOcaM MeNi AldaTtı Hüü" tarzı mesajlar görüyoruz.
Kedi seviyoruz diye aldatan kocanın cehennemin dibine kadar yolu var.

Arkadaşlar kediyi çok tatlı bir lise öğrencisi babasıyla gelip sahiplendi. Kız kediyi öpe öpe bitiremedi, çok istiyormuş.
Eşim benimle konuşup ikna etti beni. Biz sahiplenirsek ikisini de kısırlaştırmamız gerekir, ikisine de aşılarını düzenli bir şekilde yaptırmamız gerekir ki paramız yok dedi😫 sadece mama ve su vermekle olmaz filan dedi. Hem bak pati üzülüyor, yanına bile gelmiyor dedi. Ki söyledikleri doğru malesef.
Ama çok üzgün değilim, çünkü alan kız çok tatlıydı. Bakamazsanız bana getirin sokaga atmayın sakın dedim, ömür boyu bende kalacak asla atmam deyip öptü onu 🤗
Darısı tüm sahipsiz yavrulara.

benim de bir köpegim var keske bir tane daha alsaydım o bebekken birlikte buyurlerdi ama iki köpek daha zor kediden cunku kopegim kocaman neredeyse benım kadar ve cok tuylu. gunde uc sefer tuvalete gezmeye oynamaya goturuyorum iki kopekle herhalde ölürdüm. kac kere cekti düsürdü beni kolum bacagım kırıldı :KK70: imkanım olsa bırakmazdım ben de kediyi, kediler daha kolay kopege gore. ben de kedi hic sevmiyorum iste:KK35:

Kocan seni sallamayip eve kedi alirsa gidip adami aldatacaksin yani?!
Ne guzel kafalar ya, eşim benden izinsiz kedi aldi gideyim de baskasiyla yatayim bari,
Esiniz disindaki insanlarla seks yapmaya bahaneniz hic bitmiyor 😂

Arkadaşlar kediyi çok tatlı bir lise öğrencisi babasıyla gelip sahiplendi. Kız kediyi öpe öpe bitiremedi, çok istiyormuş.
Eşim benimle konuşup ikna etti beni. Biz sahiplenirsek ikisini de kısırlaştırmamız gerekir, ikisine de aşılarını düzenli bir şekilde yaptırmamız gerekir ki paramız yok dedi😫 sadece mama ve su vermekle olmaz filan dedi. Hem bak pati üzülüyor, yanına bile gelmiyor dedi. Ki söyledikleri doğru malesef.
Ama çok üzgün değilim, çünkü alan kız çok tatlıydı. Bakamazsanız bana getirin sokaga atmayın sakın dedim, ömür boyu bende kalacak asla atmam deyip öptü onu 🤗

Cok sevindim, yeni evilerinde cok mutlu olurlar umarim, cok cok tatliymis ikisi de 🥰

Cok sevindim ama lütfen evinizdeki kedinizi kisirlastirin.onun sağlığı icin

Ev yine bana kaldı 😼

Eklentiler

• 20210422_234718.jpg
    20210422_234718.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 63
X