Yavru kediler yüzünden hem kedim hem de eşim bana küstü.:(

Oyy yerim seni ben. Cidden üzgün gibi duruyor.
Evet, normalde oyun oynamayı çok sever, kaç gündür oynamak istemiyor. Şimdi yavrular gitti kendine gelir birkaç güne.
Ama yavru da burnumda tütüyor

Evet yukarıda yazmıştım. Liseli bir kiz babasıyla gelip sahıplendi onu. Öpe öpe bitiremedi, cok tatlı bir kızdı. Daha önce bir kişi daha istemişti ama ona vermek istemedim, gözüm tutmamıştı. Ama bu çok tatlıydı.

Bemim iki kedim var evde tek olmasından daha iyi ili medi çünkü canları hiç sıkılmıyor ben yokken
Önce tek kediydi yavruyken bulmuştum onu annesi yoktu ağlıyodu aldm :) sonra ayağı yaralı buldum onu da aldım önce kyameti kopardılar ama şimdi birlikte uyyyorlar:)
Sadece tüy sorunuyla baş edemiyorum bir de maması özel böbrekleri hasta birinin Yda 500 sadece mama parası maddi durumun iyiyse al ama tüy başedilmez

Aşırı tüy dökülüyor hiç temiz kalmıyor ev

Çok değişik insanlar evler görüyorum bu forumu okudukça. Böyle konular aileler görünce iyi ki evli değilim diyorum.

Buse,

Aa neden? Evlilikle ilgili çok mantıklı fikirleriniz varmış oysa ki. Ziyan olmasın bu fikirler
Umarım bir an önce evlenip hepimize örnek olursunuz.

Çilek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…