Yavru kediler yüzünden hem kedim hem de eşim bana küstü.:(

Sana bır abla tavsiyesi. Erkekler eşlerini sadece karaktersiz olurlarsa aldatırlar. İlerde eşinin her istediğini yapmana rağmen aldatılırsan olayları masum hayvancıklara filan yüklemeye çalışma diye söylüyorum.
Üstelik erkekler kendi kişiliği yokmuşcasına sadece kocası için yaşayan kadınlara saygı duymazlar, bu da ikinci tavsiye olsun.

Avrupa da kedi bulamazsın çünkü hepsi öldürülüyor. Barınaklarda belli süreleri var iki üç ay gibi bakıyorlar kimse almıyor hop uyutuluyor.
Hayatında kaç kez bir barinaga gittin de böyle ahkam kesiyorsun sen ?
Ben gittim anlatayım sana bir belediye barınağında köpek ölmüş kimse harketmemis hatta üstünde sinekler olusmus yanına bir yarım ekmek atmışlar yesin diye öldüğünü bile farketmemisler ...
Başka bir hayvani diğer hayvanlar parçaladı açlıktan bunlar ufak bir şehrin barınaginda oluyor..
Hatta hayvanları diri diri gomdukleri mezarlar bulundu mahkemelikler yine başka bir belediye ...
Siz ve sizin gibi pis zihniyetler ancak barınaklar baksın yeaaaaa diye olmayan vicdanını ve beynini konuşturur.
Keşke siz gibiler için de bir barınak olsa ve hepinize ben baksam...
Bu arada evlenmemissin sanırım evlenince Koca delisi olma potansiyelinle çok komik geldin gözüme
Merak etme bulursun ama efsunlu değil kocalar senden üstün de değil kendini bu kadar ezikleme , seninle evlenecekse aşağı yukarı aynisiniz demektir

gözlerim doldu nasıl sarılmışlar yavrularım kıyamam kıyamam bulunduğunuz şehirde hayvan severlerin kurduğu facebook gruplarına fotoğrafı atarsanız yavru kediler hemencecik sahiplenirler hasta yaşlı sakat kedileri sahiplendirmek zor yavruların taliplisi çok olur

Bu da benim koca danam,mis kokulum,aşk bocegim,huzurum,canım, sevgili kızım

Eklentiler

• IMG_20210228_135622_8.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 87
Kedi seviyoruz diye aldatan kocanın cehennemin dibine kadar yolu var.

Arkadaşlar kediyi çok tatlı bir lise öğrencisi babasıyla gelip sahiplendi. Kız kediyi öpe öpe bitiremedi, çok istiyormuş.
Eşim benimle konuşup ikna etti beni. Biz sahiplenirsek ikisini de kısırlaştırmamız gerekir, ikisine de aşılarını düzenli bir şekilde yaptırmamız gerekir ki paramız yok dedi sadece mama ve su vermekle olmaz filan dedi. Hem bak pati üzülüyor, yanına bile gelmiyor dedi. Ki söyledikleri doğru malesef.
Ama çok üzgün değilim, çünkü alan kız çok tatlıydı. Bakamazsanız bana getirin sokaga atmayın sakın dedim, ömür boyu bende kalacak asla atmam deyip öptü onu
Darısı tüm sahipsiz yavrulara.

benim de bir köpegim var keske bir tane daha alsaydım o bebekken birlikte buyurlerdi ama iki köpek daha zor kediden cunku kopegim kocaman neredeyse benım kadar ve cok tuylu. gunde uc sefer tuvalete gezmeye oynamaya goturuyorum iki kopekle herhalde ölürdüm. kac kere cekti düsürdü beni kolum bacagım kırıldı imkanım olsa bırakmazdım ben de kediyi, kediler daha kolay kopege gore. ben de kedi hic sevmiyorum iste

Kocan seni sallamayip eve kedi alirsa gidip adami aldatacaksin yani?!
Ne guzel kafalar ya, eşim benden izinsiz kedi aldi gideyim de baskasiyla yatayim bari,
Esiniz disindaki insanlarla seks yapmaya bahaneniz hic bitmiyor

Cok sevindim, yeni evilerinde cok mutlu olurlar umarim, cok cok tatliymis ikisi de

Cok sevindim ama lütfen evinizdeki kedinizi kisirlastirin.onun sağlığı icin

Ev yine bana kaldı

Eklentiler

• 20210422_234718.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…