- 17 Eylül 2010
- 69
- 0
-
- Konu Sahibi rose_of_vova
ben de yeni kullanmaya başladım ama kafam kaşınmaya başladı normal mi acaba insallah işe yarar
ben de yeni kullanmaya başladım ama kafam kaşınmaya başladı normal mi acaba insallah işe yarar
arkadaşlar bu şampuanın hem kremli hem kremsiz olanı var.
ben kremsiz olanı aldım 2 haftadır günaşırı kullanıyorum.
saçımda uzama olmadı.
zaten 2 haftada saç belirgin bir şekilde uzamaz diye tahmin ediyorum.
buarada şaçımı inanılmaz derecede sertleştirdi uçlarına krem sürmeme rağmen yinede sert.
bayaa da dökülme var saçımda ama şampuandanmı mevsimselmi bilemiyorum.
bu şampuanı kullanmıycam okadar çok sertleştiriyoki saç uçlarımda acayip kırıklar oluştu.
gözlemlediğim tek güzel tarafı ilk yıkandığı gün saçları çok dolgun gösteriyo...
sadece kremlisi var diye biliyorum sarmaşık özlü olanın, seninki başka şampuan olmasınkremsizi yok çünkü
Kızlar bir aydan fazla süredir kullanan var mı ? extra uzama gördünüz mü ??
arkadaşlar bu şampuanın hem kremli hem kremsiz olanı var.
ben kremsiz olanı aldım 2 haftadır günaşırı kullanıyorum.
saçımda uzama olmadı.
zaten 2 haftada saç belirgin bir şekilde uzamaz diye tahmin ediyorum.
buarada şaçımı inanılmaz derecede sertleştirdi uçlarına krem sürmeme rağmen yinede sert.
bayaa da dökülme var saçımda ama şampuandanmı mevsimselmi bilemiyorum.
bu şampuanı kullanmıycam okadar çok sertleştiriyoki saç uçlarımda acayip kırıklar oluştu.
gözlemlediğim tek güzel tarafı ilk yıkandığı gün saçları çok dolgun gösteriyo...
benim kafam karışıtı kimisi şampuan zaten kremli demiş kimisi ayrı demiş :44: bir karara varsakiçinde krem varsa benim saçım zaten kremlerden iki tel kaldı, ama kremsizse hemen alıyorummm , kullananlar bize geri dönüt verirse süper olur :53 : umarım uzatır yıllardır aynı yerde saçım çünkü
2si1 arada yazıyır üstünde. serum ve şampuan bir arada yazıyor..
hım tamam ben 3 çeşit olduğunu bilmiyordummmm yoksa çoktan almıştımbirkaç arkadaşta zaten kremli var sadece yazmıştı :S hemen alıyorum bugün denemek lazım
ben kullandım canım ben uzamayı farkettim annemde öyle diyor. demekki var bi uzama diye düşünüyorum.tek sorun saçım çok sert oluyo
ve dolaş dolaş ilk yıkayınca .. gerçi benim saçım her zaman yıkanınca karmaşık olur yapısı heralde...