- Konu Sahibi rose_of_vova
Bende deneyeyim barı bioblas bizim kantinde normali 6.50 tl bakalım sarmasık olanı var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadşlar ben hiçbir markette bulamadım, hatta kimse bilmiyor gelecek mi diye sorduğumda of yaa nerelerden aldınız yazarmısınız
ooo öyle mii kipada bile var yani bakcam hemen çokkk sağolasınnn muahcanım ben marketten aldım. Kipada var kozmetikçilerde var gratis dede var.benim aldığım bunlardan biri değil basit bir marketti yani.. cosmo shop dada gördüm.eczanedende alabilirsin
hemen anlatayım özel siparişimi ederek 1 aydır kullanıyorum. saçlarım 2 yıl içinde 4 kere açma işlemi gördü açma işlemi yapanlar bilirler ki saçlar zor taranır plastik gbi saçlarım varDI. sarmaşık özlü şampuanı bioblas oldugu için kullanmak istemedim çünkü eski bioblas saçlarıma hiçbir şekilde yaramamıştı.neyse ben aldım ve bir de bunu kullanayım dedim size kefil olarak söylüyorum ki 3 ayda 1 cm anca uzayan saçlarım 1 ayda 3 parmak uzunluğunda uzadı. entele otundan turplu sulara kadar denemiştim fayda görememiştim ama bu şampuan bana gercekten cok iyi geldi. tavsiye ederim inşallah hepimzin saçları uzun ve gür olur. öpüldünüz ballarım
yorumlar çok güzel gerçekten bi an önce bende denemeliyim saçlarım zaten uzun ama uzun olduğu için eskisi gibi gür değil umarım gürleştirir banada yarar inşaallah
canım sana önerdiğim markanın şampuanları cok güzel niye alternatif arıyorsun ki?
kızlar bende 7TL ye aldım 2hafta fln oldu sanırım etkisini gösteriyo denemeye değer derim bugüne kadar neler denedik saçımızı uzatmak için.. önce etrafım farketti senin saçında bi değişiklik var uzamış çoğalmış gibi şeyler duyunca hoşuma gitti bende farketmiştim zaten değişimi..şampuan bitsede yine alıp devam edicem bırakmayı düşünmüyorum ya yılan yağını bırakınca saç eski haline dönüyodu buda öyle olur diye korkuyorum..
yılan yağı demişsin arakdaşım. şampuanınımı kullandın. bende şuan kullanıyorum ama hiç bir yararını görmedim üstüne üstlük o canlı parlak saçlarım gitti. şuan saç uçlarım kuru ve o kadar cansız görünüyorlarki. çok moralimi bozuyor. olmadı kullanmayı bırakıcam