- 30 Kasım 2023
- 54
- -4
-
- Konu Sahibi Airbender33
Yaparsa gelip söyleyemez çoktan merhum olmuş olurHızır zamanı yapılır o 3 gün oruç tutulur ve üç gün boyunca su içilmez 3. Gün çorek yapılır dağıtılır ve bol tuzlu yenir kimseyle konuşmadan sağa yatılır su veren kişi ile evleneceğin söylenir ama vermedine gerek yok çeşme falanda gören oluyormuşyapar mısın bilmem olay bu yaparsan bizlerede söyle bari
Hidirellezde yapmilmiyormuydu bu ?Kızlar internette bir şey okudum. Birileri yatmadan önce çok fazla tuz yiyormuş. Rüyasında kendisine su veren kişi onun evleneceği kişiymiş. Kulağa çok saçma geliyorama deneyen var mı merak ettim?
Ben yapamazmisim demek kiHızır zamanı yapılır o 3 gün oruç tutulur ve üç gün boyunca su içilmez 3. Gün çorek yapılır dağıtılır ve bol tuzlu yenir kimseyle konuşmadan sağa yatılır su veren kişi ile evleneceğin söylenir ama vermedine gerek yok çeşme falanda gören oluyormuşyapar mısın bilmem olay bu yaparsan bizlerede söyle bari
O anahtar mevzusu öyle değil.. ilk defa evine gittiğin birinin anahtarını alıyorsun, gidip anahtarı çogaltıyorsun, sonraki gece o eve girip laptoptur telefondur o tarz değerli eşyaları alıp kaçıyorsun. Yakalanırsan polise bildiriyorlar. İfade alınırken polisten elektrik alırsan evlenme ihtimalin oluyor..Onun bir adı var tuz orucu mu ne öyle bir şey ama bence yapma panpa, susarsın tansiyonun çıkar gözlerin pörtler gece gece acillik olmaonun yerine yeni talınan birini bul, evinde misafir etsin yastığın altına anahtar koycaksın
Evlenesin yoksa demekBen denemiştim. Tuzlu ekmek yemiştim. Normalde yatarken bir lokma ekmek yesem susuzluktan gebererek uyanan ben susamamıştım bile
Benim hiçbir zaman evlenesim olmadı ama evliyimEvlenesin yoksa demek
ADam rüyaya yetisememis ne yapsınBenim hiçbir zaman evlenesim olmadı ama evliyim
Ilk kez duyuyorum böyle birşey.Gören varmi bari?Kızlar internette bir şey okudum. Birileri yatmadan önce çok fazla tuz yiyormuş. Rüyasında kendisine su veren kişi onun evleneceği kişiymiş. Kulağa çok saçma geliyorama deneyen var mı merak ettim?