Yatırımı nasıl yapmalı ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.421
13.759
Çalışmıyorum,öğrenci sayılırım her ay kenara en az 100 Tl koymayı düşünüyorum. Acaba 3 ayda bir altın mı alsam yoksa her ay düzenli euro mu alsam

Bende aynı şeyi düşündüm. Banka hesabında 10 lirayı bile altına çevirebiliyosunuz. Bozdurup harcamıycam asla diyosanız elde 3 ay bekletmenin anlamı yok.Kaldı ki burası Türkiye..akşamdan sabaha neler değişir.

Ya evet hesap acmak istiyordum ama söyle bir sey varmış. Kyk borcum var. Daha ödemesinin baslamasina bir yıl var. Ama hesabıma el konuyormuş yastık altı biriktiricem mecbur

Altın altın altın demeye geldim

Aşırı yükselecek

Sonra euro dolar altın diye 3 alandan ilerlersiniz hepsini tek bi şeye yatırmak mantıksızdir ama su an degil

Şu an altın alma zamani

Altın altın altın demeye geldim

Aşırı yükselecek

Sonra euro dolar altın diye 3 alandan ilerlersiniz hepsini tek bi şeye yatırmak mantıksızdir ama su an degil

Şu an altın alma zamani
Öğrenci bütçesiyle ufak ufak biriktirilir mi

Aylık 300 liralık 3 aylık bir kredi borcum var. Bir yandan da onu ödeyeceğim .Altın hesabı açtığıma değmeyecek. Bari döviz biriktireyim dedim. Küçük miktarlarda biriktirmek daha kolay

Çalışmıyorum,öğrenci sayılırım her ay kenara en az 100 Tl koymayı düşünüyorum. Acaba 3 ayda bir altın mı alsam yoksa her ay düzenli euro mu alsam
Euro yada dolarda kazanmak için büyük para koyman lazım şuan için finansçılarda gram altını öneriyor şuan euro 6.65 sen 300 liraya 15 euro alırsın ki çok bi karın olmaz gram sürekli yükselişte ve türk parası oldugu için kaybında olmaz

O zaman 3 ayda bir çeyrek almak mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…