Yatırım

moonserein

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
193
38
25
Sizce altınmi dolarmi yoksa borsaylami daha çok paramız yükselir , düzenli olarak hangisine yatırim tercihiniz

Ben bulduğumu harcamacıyım arkadaşlar :d yatırım tavsiyesi kabul edilir. Bi ara eth alacağım dedim tam fiyat düşüyor dedim 4 bin dolardan 2 binlere kadar düştü. Baktım hala düşüyor :d o derece bilmiyorum yani

Borsanın getirisi daha yüksek ama riski çok. En sağlamı altın

Yatırım ayrı birikim ayrıdır. Pariteler arası sadece değer korunur fakat aslında onlarında enflasyonu vardır emtia ise elimizdeki kağıt paranın değerli metal karşılığıdır yine değer korunur
Yatırım çok çeşitli bir kavram

Altınmi yoksa dolarmi yoksa borsami mesela ilerde ev almayı dusunuyosun birikim acisindan hangisi daha karli

Sepet diyorlar.
Hepsinden azar azar.
Benim bir kısım altin bir kısım borsada.
Valla daha ucamadim. Seneler sonra insallah ben de vayy anasını zengin oldum derim :/ Fakir duası iste.

Uzun vade yani minimum bir yıllık yatırımda Bitcoin, orta ve uzun vadede altın tercih ederim. Kısa vadede ise coin alış satışı iyidir fakat grafik inceleyerek değil proje araştırarak.. Yapay zeka ile ilgili, oyunlarla ve şirketlerle ilgili borsa projeleri incelenmeli. YTD / TŞK.

Hepsi zaten uzun vadeye bakıyor. Hepsinde yükselişte oluyor düşüşte. Borsa riskli olabilir ama güvendiğin bir firmada 3 - 5 yıl kalırsan sıkıntı olmaz. Ama o kadar duramam dersen altın, dolara da yatırabilirsin. Ben dolarda baya birikim sağlamıştım hatta küsuratların oynaması bile çok fark yarattı. O an dedim ki '' ulan bir milyoncuk fazladan paran olacaktı ah ah '' asdfgh

Dolara yatırım yapmayı dusunuyom , borsadansa kazandım ama yani 5 senede borsada kalırsam cok kazanır miyim. Yoksa dolardami daha çok kar ederim. yeniyim borsada uzun vadedede hangisi daha karli kararsız kaldım

Dolara yatırım yapmayı dusunuyom , borsadansa kazandım ama yani 5 senede borsada kalırsam cok kazanır miyim. Yoksa dolardami daha çok kar ederim. yeniyim borsada uzun vadedede hangisi daha karli kararsız 2kaldım
Ben üçüne de paylaştırdım En çok dolardan artış gördüm. Borsa'ya yeni girdiğim için tabi zaman alır daha. Dolarda bi ara 17 18 lerde uzun bi süre durmuştu o zaman da altın artıyordu hızlı bir şekilde. Yani işin özü belli olmuyor. Ben ne zaman üçünden birine yatırmaya karar versem ya düşüyor ya da duruyor öylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…