Yatırım öneri

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.215
Arkadaşlar üst üste konu açıyorum kusura bakmayın. Düğün takılarına kv kp gözünü dikmiş durumda bankada durduğu sürece bir şekilde almaya çalışacak ve elimizde bişey kalmayacak şu an 36 bin kadar var 6 binini ona versek bile 30 bine ne yapabilirim ki kadın dokunmasın yani arsa gibi bişey mantıklı olur mı bilmiyorum o parayla yatırım için araba alsak bile eşim çok iyi bilmiyor araba kullanmayı ni de arabanın masrafı da çok fazla olur bir tavsiyeniz var mı aklıma bişey gelmiyor

Dövize çevirin şuan en iyi yatırım aracı o. Al sat yaparsınız.
Kredi çektik ev alacağız dersiniz. Birikince de ev alırsınız

Ne altınmış ne 30 binmiş bugün kaçıncıdır okuyorum :halay:
:KK66: Euro -dolar yapın . Harcadık diyin.
Kendi paranızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz .

Valla 36 bin tl aylık faiz ile size 700 civarı para getirir,yillik 8 bin TL kazandırır döviz ya da altın ile bu kadar kazanç olur mu bilmiyorum .Ben faiz diyorum .

Yanlışınız olabilir mi? En büyük bankalardan birinin hesaplama sayfasından baktım, 36,000 TL için aylık 281.10 TL faiz diyor. Yıllık da yaklaşık 4,016.

Arkadaşlar üst üste konu açıyorum kusura bakmayın. Düğün takılarına kv kp gözünü dikmiş durumda bankada durduğu sürece bir şekilde almaya çalışacak ve elimizde bişey kalmayacak şu an 36 bin kadar var 6 binini ona versek bile 30 bine ne yapabilirim ki kadın dokunmasın yani arsa gibi bişey mantıklı olur mı bilmiyorum o parayla yatırım için araba alsak bile eşim çok iyi bilmiyor araba kullanmayı ni de arabanın masrafı da çok fazla olur bir tavsiyeniz var mı aklıma bişey gelmiyor
En az aylik 700 750 faiz getirir
Mevduata yatir. Parayi 6 aylik bağla
Hep birlikte kurtulalim :KK66:

Yanlışınız olabilir mi? En büyük bankalardan birinin hesaplama sayfasından baktım, 36,000 TL için aylık 281.10 TL faiz diyor. Yıllık da yaklaşık 4,016.
Bugun en dusuk faiz veren oran 18
Stopaj kesintisi düşüldükten sonra net 580 tl getirir.
Baktiginiz yer ya internet oldugu icin orani dusuk vermis ya da hata var
Kuruş sasmaz hesabim :KK66:

Burda rakamlar aşağı yukarı aynı

Eklentiler

• Screenshot_20181126-200446.jpeg
    Screenshot_20181126-200446.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20181126-200446.jpeg
    Screenshot_20181126-200446.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 93
Ana faizler iyiymiş kız :eek: bi ara çok az veriyordu .
Faize gitmeyin hayrını göremezsiniz.
Fazla fazla çıkar sizden. Haram olan birşeye yanaşmayin.tecrubeyle sabit.biz 3 yıldır kredi kartı dahi kullanmıyoruz.
Kredilerini bitirdik huzura erdik.maaslarimizin bereketi arttı inanin

İnternet olmayan standart faizi daha da düşük verdi. 127 TL. G.. bank’tan baktım.
Şöyle anlatayim ayni zamanda yatirim danismanligi yapiyorum çünkü
Diyelim 50.000 tl paraniz var .
Bulundugunuz yerde bankaya karar verdiniz meselan fin..... banka para yatiracaksiniz.
En küçük subeyi sececeksiniz. Kucuk sube icin bu meblağ iyi bir mevduattir. Tanisma faizi isteyeceksiniz. Size verdiklerinin 1 1.5 puan ustunu isteyeceksiniz. Ilk baglattiginiz rakami 3 ve üstü aylarda baglamak mantiklidir. Bir daha ayni orani vermezler .
Daha sonra yine tanisma faizi isterseniz örnekle; bir ay kendi uzerinize 1 ay esinizin üzerine yatiracaksiniz. Isim değiştikçe banka bunu yeni para olarak görür.
Bir diger secenek iki bankada hesap acmak .ilk seferinde x bankasina ikinci seferinde y bankasina parayi transfer etmek
Aklinjzda olsun

Şöyle anlatayim ayni zamanda yatirim danismanligi yapiyorum çünkü
Diyelim 50.000 tl paraniz var .
Bulundugunuz yerde bankaya karar verdiniz meselan fin..... banka para yatiracaksiniz.
En küçük subeyi sececeksiniz. Kucuk sube icin bu meblağ iyi bir mevduattir. Tanisma faizi isteyeceksiniz. Size verdiklerinin 1 1.5 puan ustunu isteyeceksiniz. Ilk baglattiginiz rakami 3 ve üstü aylarda baglamak mantiklidir. Bir daha ayni orani vermezler .
Daha sonra yine tanisma faizi isterseniz örnekle; bir ay kendi uzerinize 1 ay esinizin üzerine yatiracaksiniz. Isim değiştikçe banka bunu yeni para olarak görür.
Bir diger secenek iki bankada hesap acmak .ilk seferinde x bankasina ikinci seferinde y bankasina parayi transfer etmek
Aklinjzda olsun
Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim ama faiz yerine katılım bankası tercih ediyorum

X