- 30 Aralık 2009
- 23.181
- 91.162
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Hımm Tuzla'yı hiç düşünmemiştik aslında mantıklı deginiz.Oturmalık ev olmasa bile kira değeri daha yüksek bir eve girmek daha mantıklı değil mi? Tuzla taraflarına baksanız. Site içi aylık ödemesi 2500 civari evler bulursunuz. Ödemenin yarısını kiradan karşılarsınız zaten 1200'lük ödeme de zorlamaz sizi 10 yıl bile olsa.
Hımm Tuzla'yı hiç düşünmemiştik aslında mantıklı deginiz.
En fazla 2500 tl ödeyebiliriz.Aylık gelirinizi, kiranızı, ortaya koyabileceğiniz toplu para miktarıyla yatırım için aylık bütçenizi yazarsanız daha uygun lokasyon tavsiyeleri de gelebilir
Agzın bal yesin.Ben tekirdagdan aldım bi ev cok ucuza 3 4 yil oldu. Odemesi cok az. Ben de pahali ev almam ya. Ev 500 bin, faizle oluyo 800 900 bin. Sonra ev degerlense ne. Bir de istanbulda evler patlamaya baslamış. Düsecek diyorlar. Balon fiyat alayı. Allah korusun depremde ne olacagi belli degil. O kadar para ver hasar gorse elinde patlar.
Ben borc sevmem en iyisi al tekirdagda, 3 yil sonra sat onu baska al, oyle oyle buyut evi. Direk borca bodoslama atlanmaz bu devirde.
Merhaba kk hatunları.
Bir gün için ayrı ayrı konular açmak zorunda kaldım ama bu konu da bizim için içinden çıkılamaz bir hal aldı.
İkimiz de çalışıyoruz gelir düzeyimiz çok şükür iyi.
Ev almak istiyoruz ama İstanbul'da malum fiyatlar belli.
Tekirdağ Çerkezköy civarında ev fiyatları bize uygun geldi ve gelişen bir yer oldugunu söylediler.
Hafta sonu gidip baktık ve begendim.
Çogunluk yeni bina sürekli ev yapılıyor fiyatlarda şimdilik makul.
2+1 bir evi ödemekte sıkıntı çekmeyiz diye düşündük tabi İstanbul'da kirada oturuyorum ve ek olarak bir araba kredisi ödüyorum.
Soruna gelecek olursam ailem ve eşimin ailesi oturacagın evi al diyorlar ama suan ona gücüm yetmeyecek bariz belli.
10 yıl kredi çekmek bana çok yorucu geliyor.
3 sene içinde ödeyip araya ara ödemeler de koyarak almak istedigimiz yerden vazgeçmek üzere eşim.
Kafamız çok karıştı açıkçası.
Çerkesköy İstanbul'a yakın ve temiz bir yer gördügüm kadarı ile.
Gelişmekte olan bir yer şimdiden daire fiyatları 2+1 140 bin TL 'den başlıyor seneye daha da artacak dedikleri için ben elimizi çabuk tutmamızın mantıklı olacagını düşünüyorum.
Şimdi soruma gelecek olursam.
İstanbul'dan bir ev alıp 10 yıl kredi ödemek ki mantıklı, yoksa Çerkesköy'den 3 yıllık kredi çekip ödemek mi ?
Kandıra'da iki tarlamız var satıp alın diyorlar, üzerine de kredi çekersiniz zorlanmazsınız diyorlar ama ben oraları satma taraftarı degilim.
En azından alındıysa 5 yıl bekleyip güzel bir kar elde edip satmanın çok daha iyi olacagı kanısındayım hanımlar, yanılıyor muyum sizce ?
Çerkesköy hakkında bilgisi olan hanımlardan yorum bekliyorum açıkçası sizce evi alıp kiraya vermek mantıklı mı oralarda ?
Yoksa hiç bulaşma ama İstanbul'dan da alma 10 yıl borç ödeyeceksin dünyanın bin bir türlü hali mi var dersiniz.
NOT: Eğer Çerkesköy'den alırsak kiraya verilecek ev. Yatırım için almaktı fikrimiz, gelen kirayı kredinin üstüne koyup ödemeyi planlıyorduk
Cerkezkoye bir kere gittim hic begenmedim..Merhaba kk hatunları.
Bir gün için ayrı ayrı konular açmak zorunda kaldım ama bu konu da bizim için içinden çıkılamaz bir hal aldı.
Tekirdağ Çerkezköy civarında ev fiyatları bize uygun geldi ve gelişen bir yer oldugunu söylediler.
2+1 bir evi ödemekte sıkıntı çekmeyiz diye düşündük tabi İstanbul'da kirada oturuyorum ve ek olarak bir araba kredisi ödüyorum.
Soruna gelecek olursam ailem ve eşimin ailesi oturacagın evi al diyorlar ama suan ona gücüm yetmeyecek bariz belli.
3 sene içinde ödeyip araya ara ödemeler de koyarak almak istedigimiz yerden vazgeçmek üzere eşim.
Gelişmekte olan bir yer şimdiden daire fiyatları 2+1 140 bin TL 'den başlıyor seneye daha da artacak dedikleri için ben elimizi çabuk tutmamızın mantıklı olacagını düşünüyorum.
İstanbul'dan bir ev alıp 10 yıl kredi ödemek ki mantıklı, yoksa Çerkesköy'den 3 yıllık kredi çekip ödemek mi ?
Kandıra'da iki tarlamız var satıp alın diyorlar, üzerine de kredi çekersiniz zorlanmazsınız diyorlar ama ben oraları satma taraftarı degilim.
En azından alındıysa 5 yıl bekleyip güzel bir kar elde edip satmanın çok daha iyi olacagı kanısındayım hanımlar, yanılıyor muyum sizce ?
Çerkesköy hakkında bilgisi olan hanımlardan yorum bekliyorum açıkçası sizce evi alıp kiraya vermek mantıklı mı oralarda ?
Yoksa hiç bulaşma ama İstanbul'dan da alma 10 yıl borç ödeyeceksin dünyanın bin bir türlü hali mi var dersiniz.
NOT: Eğer Çerkesköy'den alırsak kiraya verilecek ev. Yatırım için almaktı fikrimiz, gelen kirayı kredinin üstüne koyup ödemeyi planlıyorduk
Araba kredin ne zaman bitiyor? Pesinatiniz varsa 10 yillik krediyle alin. Birkac yila odediginiz kredi miktari maasiniza oranla cok azalacak 10 yil boyunca sknti cekmezsiniz yani.Merhaba kk hatunları.
Bibicim düşünmekten icraate geçemiyoruz :)140 a evi alsan 3 sene sonra bence bayağı değerlenir diye düşünüyorun canımkira geliriyle de ödersiniz borcu bitince güzel değerlenirse satıp istanbul oturmalık evinizi alırsınız yani bana bu daha mantıklı geldi zorlanmıyacaksanız
En fazla 2500 tl ödeyebiliriz.
30 bin tl de peşinat çıkarabiliriz suan için.
arkadaşım kurtköyden 5 yıl önce temelden 125 bin tl ye küçük bir 2+1 daire aldı,
daire tamamlanana kadar ödemelerde biraz zorlandılar, tamamlandığında öyle değer kazandı ki, kira geliriyle kredisini ödediler,
şu an o daireden 1600 tl kira geliyor,
şimdi yine yeni gelişen bölgelerden 1+1 almayı düşünüyorlar.
düzenli gelirim olsa kesinlikle istanbul sınırları içinde dağ başı demeden ucuz sıfır daire alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?