• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimin yogasını yapıyosun yesam, ben melis kocalın hareketlerini yapıyorum arada, faydasını görüyorum

canım yogarama dıye bır grup ınstragramdan buldum

zoom ıd ve program verdıler

mesela bugun ıcın 7.30 da baslıyor 23.15 e kadar seanslar var

bazıları yarım saat bazıları 1 bazıları daha uzun

sadece yuz yogası degıl o denk geldı onu yaptım

mesela 16:00 da fire staff varmıs yangın ı gorunce ıyıdır heralde dedım katılasım var ahhahha

12:00 da yaratıcı dans / cocuk demısler mesela bebelere ıyı olabılır gıbı gıbı

Anlık girdigim bişeyde dün 4000 e yakın kar ettim . Sosyolog diye hesap takip ediyordum eden varsa ytd.
Sosyolog (cyrptokahin) düzgün hesaptır ama normalde uzun vadeci o (benim kafadan:)), geçenlerde kısa vade dego verdi ve millet terste kaldı üç hafta olacak neredeyse coin maliyetine daha yeni geldi, dün akşam verdiği coin de ani pump yedi tepeden alanlar terste kaldı. Demek istediğim kısa vade vur-kaçları tehlikeli buluyorum.

Kızlar bugün itibariyle etheryumdan yüzde yüz kar ettim 😍😍
Alış 25 Mart ✌️✌️✌️
Keske tüm parası bassaymışım . Diğeri ada da sürünüyor :mad::mad:
yesa yesa bende yüz yogasına başlamak istiyorum ama hiç motivasyonum yok . Tebrikler sana ✌️✌️
dun Antalya da eglenenleri gördünüz mü 🤮🤮
Bizde kapı önüne çıkmaya korkalım
Ooo hatika haber çok sevindim bereketli olsun inşallah🤑

Güzel haberler aldıkça neşem yerine geldi ağrılarım geçiyor yuppi 🤪🤪

Sosyolog (cyrptokahin) düzgün hesaptır ama normalde uzun vadeci o (benim kafadan:)), geçenlerde kısa vade dego verdi ve millet terste kaldı üç hafta olacak neredeyse coin maliyetine daha yeni geldi, dün akşam verdiği coin de ani pump yedi tepeden alanlar terste kaldı. Demek istediğim kısa vade vur-kaçları tehlikeli buluyorum.
Bencede öyle bakalım ne olcak ben dün akşamdan kar ettim

Back
X