- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.921
ooooooo gızemlı kız bas harfını soyle bakalım hahhaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin yogasını yapıyosun yesam, ben melis kocalın hareketlerini yapıyorum arada, faydasını görüyorum
Aslında söyledim ama kaçırmışsındır dur kulağına fısıldayayımana valla bas harfını soyledı sadece hahhaha
ben de "ay ne gızemı al cat bu" dersın sandım hahhaha
Efsunum şimdi G bizde sadece Gümüş canlandırır oyuzden biraz daha açman lazim
Hasat kaldırınca hepimiz birbirimizi pro yapalım :)) harman sonunda amao zaman zıncır baslasın canım hahdjshffjhsajh sen de benı sevındır hahahah
Şu anda proluk büyük bir hayal kırıklığına döndü, uyurken de haberim olmayacaksa ne anladım bu işten -_-Görmedi de hauyudu ondan ama uyuyunca pro gözün kapanıyor. Mihail de ilk defa bu gece fark edecek bunu.
İşte tam Konyalı harman sonu ödeme yaparHasat kaldırınca hepimiz birbirimizi pro yapalım :)) harman sonunda ama![]()
Sosyolog (cyrptokahin) düzgün hesaptır ama normalde uzun vadeci o (benim kafadan:)), geçenlerde kısa vade dego verdi ve millet terste kaldı üç hafta olacak neredeyse coin maliyetine daha yeni geldi, dün akşam verdiği coin de ani pump yedi tepeden alanlar terste kaldı. Demek istediğim kısa vade vur-kaçları tehlikeli buluyorum.Anlık girdigim bişeyde dün 4000 e yakın kar ettim . Sosyolog diye hesap takip ediyordum eden varsa ytd.
Kız ben sınıf öğretmeniyim girme kanıma çocuklara böyle bir problem hazırlarımBenim de 25 dolarım 33 oldu
Karımı hesaplayabilir misin yüzde kaç kazanmış oldum. Sen coinlerden anlıyorsun o yüzden sana soruyorum. Sonuçta coin sorusu bu. Hahhahahahhahahahaahh
Garibanın yüzü gülürmüş aradaTenksss yesam bibiciğim saolsun bu garibanı sevindirdi :)) anlamam biraz uzun sürdü ama olsun, garibanlıktan o da
Ooo hatika haber çok sevindim bereketli olsun inşallahKızlar bugün itibariyle etheryumdan yüzde yüz kar ettim
Alış 25 Mart
Keske tüm parası bassaymışım . Diğeri ada da sürünüyor
yesa bende yüz yogasına başlamak istiyorum ama hiç motivasyonum yok . Tebrikler sana
dun Antalya da eglenenleri gördünüz mü
Bizde kapı önüne çıkmaya korkalım
Ooo kara bak9 ay önce Euro gününe girmiştim. kişi başı 100 Euro toplanıyor. 10 kişiyiz.
Bu ay gün kim de bilin bakalım![]()
Ooo hayırlı olsun güzel yatırım olmus9 ay önce Euro gününe girmiştim. kişi başı 100 Euro toplanıyor. 10 kişiyiz.
Bu ay gün kim de bilin bakalım![]()
Bencede öyle bakalım ne olcak ben dün akşamdan kar ettimSosyolog (cyrptokahin) düzgün hesaptır ama normalde uzun vadeci o (benim kafadan:)), geçenlerde kısa vade dego verdi ve millet terste kaldı üç hafta olacak neredeyse coin maliyetine daha yeni geldi, dün akşam verdiği coin de ani pump yedi tepeden alanlar terste kaldı. Demek istediğim kısa vade vur-kaçları tehlikeli buluyorum.