• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedinin adına göbek adı mı eklesen dr yad diye ? :KK200:
Kızçe diyorum ona ben sokak kedisi zaten 1,5 aydır terasta bakıyordum ilaclar tedaviler düzelmedi ☹️ operasyon sarttı iyiymiş dün oldu ön dişler hariç hepsi çekildi bi sıkintısı yokmuş sükür belkide yarın alıcam biraz daha terasta bakarım ❤️ gecen senede evde alıp bakmıstım lusim yoktu o zaman bayagı hasta olmustu duzeldi ama gene kötü oldu dişleri diş etleri doğuştan hasta

Yok canım yanlış anlamam ama bazı seylerde bilinsin bence gönlünün güzelliği mesela 💋😍
Az önce izmir'de gerçekleşen bir haberi okudum. Videoyu izleyemedim için kaldırmaz diye. Bibi bir görseydi sizi var ya dedim içimden. Iki cocuk 10 yaşlarında, bir kafe sahibinin camekânini hayvanlar için açık bıraktığı yere giriyor. Orda bir kedi varmış kediye neler yapmışlar ben okudum sadece. Sabah da öldü mu diye bakmaya gelip tekrar... offf. Kafe sahibi o gün bakmaya gelmiş de görmüş kediye tedaviye götürmüş şimdi iyileşiyormus. Sonra görüntüleri izleyip yayınlamış.. nereye gidiyoruz biz ya. Çocuklara çok kızdım ama sonra dedim kim bilir o çocuklar neler yaşıyor evlerinde.

Az önce izmir'de gerçekleşen bir haberi okudum. Videoyu izleyemedim için kaldırmaz diye. Bibi bir görseydi sizi var ya dedim içimden. Iki cocuk 10 yaşlarında, bir kafe sahibinin camekânini hayvanlar için açık bıraktığı yere giriyor. Orda bir kedi varmış kediye neler yapmışlar ben okudum sadece. Sabah da öldü mu diye bakmaya gelip tekrar... offf. Kafe sahibi o gün bakmaya gelmiş de görmüş kediye tedaviye götürmüş şimdi iyileşiyormus. Sonra görüntüleri izleyip yayınlamış.. nereye gidiyoruz biz ya. Çocuklara çok kızdım ama sonra dedim kim bilir o çocuklar neler yaşıyor evlerinde.
Ben asla o tarz haberleri izleyemem okuyamam bile hatta senin yazını kalbim ağzimda okudum 😔 ben haber izlemeyi bırakalı çok oldu bu yüzden o kadar sert dayanıklı ben bu tarz şeyleri asla kaldıramıyorum

Ben asla o tarz haberleri izleyemem okuyamam bile hatta senin yazını kalbim ağzimda okudum 😔 ben haber izlemeyi bırakalı çok oldu bu yüzden o kadar sert dayanıklı ben bu tarz şeyleri asla kaldıramıyorum
Bende ya hayvanlara ve çocuklara yapılan şeylere tahammül edemiyorum,uzun süte kendime gelemiyorum.o yüzden izlemiyorumda o tarz haberleri

her çocuk ailesinin aynasıdır bence çok az bir psikolojide kişilik dinde fıtrat denen olay hariç.Ama ebeveynler veliler asla kabul etmezler.çocuk gece gündüz küfreder akranlarına ya da kendinden küçüklere şiddet uygular okulda mahallede aaa nereden öğrenmişşş bizim evde asla küfür edilmez derler.ya da çocuğu eziyet eder hayvanlara başka çocuklara onların eşyalarına vayy akıllı çocuğumm diye pohpohlarlar bir de.bunlardan öğretmenler de bıktı normal çocuğu olan insanlar da bıktı

Yaaa ben bu gibi sebeplerden Tr gündemini takip etmiyorum:///

Yaşanan olay da çok kötüymüş gerçekten:(

böylesi çocuklara da çocuk deyip geçemiyorum ben yaa:((((

Yaaa ben bu gibi sebeplerden Tr gündemini takip etmiyorum:///

Yaşanan olay da çok kötüymüş gerçekten:KK43:

böylesi çocuklara da çocuk deyip geçemiyorum ben yaa:KK43:(((
tr gündeminde yufkacı Muammere kaçan eltiler vardı bir ara onu da mı bilmiyorsun? :rolleyes:

Nasil ortaya cikmisti bibi hic hatirlayamadim

Birde esinden ayrilan biri vardi oda aldigi bebek kiyafetlerini facebookta satiyomus ifsa olmustu.
Tabi ayrilma filan hikaye
Sonbaharli huzunlu bi nicki vardi ilk yikim oydu
Evet onuda biliyorum bide kocasiyla ayrılıcak diye yeni ev tutup ev dösenmişti kocasiyla gecmişti o eve birde böyle bir vaka vardı ne utanmaz insanlar ya

Sen söyledin o gün aslında bilinsin istemem. Yanlış anlamayın saklamak babında değil burayı herkes okuyor birileri salça olursa diye:)) ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde yine sizler yanlış anlamayın:)
Senin yaptığın okadar güzel bir iyilik ki dünyanın en masum canlıları iyiligi en çok onlar hakediyor... Kötü bir zamanda yaşıyoruz art niyetli insanlar yüzünden gercekten ihtiyacı olan kişilere ulaşamıyoruz..
Herkese herşeye ön yargıyla yaklaşıyoruz..

Bende bugun karsimdaki canavarlari kovaladim yine. Gelip gidip uyuyan kopegi rahatsiz ediyorlar artik ilk etapta gozukuyorum ben rahat kopek rahat niyeyse azari yiyen cocuklarda bi rahatliyor
Daha yeni iceri girdiler ztn herhalde unutamam bunlari ya aile nasil canavar yetistiriyor otur izle
Kadina ne diyosun donde kendine bak simdi merhamet ogretmedigin cocuklar sana neler yapacak onu dusun demistim gelin pasalarim diye iceri girdi.

Bende bugun karsimdaki canavarlari kovaladim yine. Gelip gidip uyuyan kopegi rahatsiz ediyorlar artik ilk etapta gozukuyorum ben rahat kopek rahat niyeyse azari yiyen cocuklarda bi rahatliyor
Daha yeni iceri girdiler ztn herhalde unutamam bunlari ya aile nasil canavar yetistiriyor otur izle
Kadina ne diyosun donde kendine bak simdi merhamet ogretmedigin cocuklar sana neler yapacak onu dusun demistim gelin pasalarim diye iceri girdi.
O paşalardan bıktık usandık zaten.onları yetiştiren de kadın asıl üzücü olanı da bu

Back
X