- 20 Ocak 2010
- 46.360
- 168.274
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.741
Yok yanlışlık değildirSen deyince bugünkü tüm bildirimlere baktım acaba gözümden mi kaçtı diye ama, yok valla bildirim de gelmemiş. yanlışlıkla mı verdiler acebası![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yanlışlık değildirSen deyince bugünkü tüm bildirimlere baktım acaba gözümden mi kaçtı diye ama, yok valla bildirim de gelmemiş. yanlışlıkla mı verdiler acebası![]()
ses etmeeeee.yanlışlık ya da gerçeklik pro luk pro luktur keyfini çıkarSen deyince bugünkü tüm bildirimlere baktım acaba gözümden mi kaçtı diye ama, yok valla bildirim de gelmemiş. yanlışlıkla mı verdiler acebası![]()
İlmekcim ben de tutumluanne den alışveriş yapmıştım kızlarım için..bi hayli uyguna gelmişti..yorumlar falan da yazıyor satıcılar için, pazarlık ta yapabiliyorsun, bi bak derimYemeklerimi yaptım erkenden..
Şimdide bir program indirdim gelir giderimi takip etmek için...
Bulaşık makinem bozuldu,oğlumun yazlık ihtiyaçları var geçen seneki yazlıklar hep küçük geldi onlar için bütçe ayirmaliyim eşimde evde çok sıkısmamak için harcamaları minimuma indirmem gerekiyor...
Bu arada kullanıp memnunum dediğiniz bir marka var mı canlar bulaşık makinesi için...
ciddi mi?valla bibi bir kere daha gözüme girdin.2 gram da gümüşüm var hemmmmYok ya ben aldım hediye olarak geçen iyilik zincirinin dısında kalmıstı![]()
İyi insanlar iyiki varlar insan hâlâ umud var diye seviniyor...az önce bdv de bir üyenin yazısına denk geldim.işsizlikten o kadar bunalmış ki çocukları da var intiharı düşünüyormuş çocuklarla birlikte.o kadar kötüymüş ki.ama siteden adını bilmediği bir üye yardım etmişş rahatlamış o aylarda.ve artık kirası birikse de hala zor durumda olsa da intihar düşüncesi gitmiş kafasından.iyi insan olmak budur işte.kimse o üye ben de çok teşekkür ediyorumm
Ne güzel birşey sosyal formlar. Bunları iyilik güzellik için de kullanmak gerekir. Ne mutlu bu güzel gunlerde destek olan kişiye..az önce bdv de bir üyenin yazısına denk geldim.işsizlikten o kadar bunalmış ki çocukları da var intiharı düşünüyormuş çocuklarla birlikte.o kadar kötüymüş ki.ama siteden adını bilmediği bir üye yardım etmişş rahatlamış o aylarda.ve artık kirası birikse de hala zor durumda olsa da intihar düşüncesi gitmiş kafasından.iyi insan olmak budur işte.kimse o üye ben de çok teşekkür ediyorumm
Ya zaten kesin birşeyleri bilsek herkes belli bir para gonderse ihtiyacı olanlara gitseaz önce bdv de bir üyenin yazısına denk geldim.işsizlikten o kadar bunalmış ki çocukları da var intiharı düşünüyormuş çocuklarla birlikte.o kadar kötüymüş ki.ama siteden adını bilmediği bir üye yardım etmişş rahatlamış o aylarda.ve artık kirası birikse de hala zor durumda olsa da intihar düşüncesi gitmiş kafasından.iyi insan olmak budur işte.kimse o üye ben de çok teşekkür ediyorumm
Evet emin olmak önemli yoksa ihtiyacı olmayıp seni kandıran birine yardım edince enayi gibi hissediyorsun. Sonra gerçekten o dönem için ihtiyacı olan birine de şüpheyle yaklaşıyorsun. Iki taraftan da kendini kötü hissettiriyor insanaNe güzel birşey sosyal formlar. Bunları iyilik güzellik için de kullanmak gerekir. Ne mutlu bu güzel gunlerde destek olan kişiye..
keske herkes etrafına baksa da ihtiyacı olana destek olsa..
Gerçi insanlarda guvenemiyor artık şu dönemde yardım etmeye
Kk da öyle konular gördüm ki şok oldumEvet emin olmak önemli yoksa ihtiyacı olmayıp seni kandıran birine yardım edince enayi gibi hissediyorsun. Sonra gerçekten o dönem için ihtiyacı olan birine de şüpheyle yaklaşıyorsun. Iki taraftan da kendini kötü hissettiriyor insana
gerçek ihtiyaç sahipleri istemez ki para falan.kızımın sınıfında var bir veli eşi terketti 2 si ikiz 3 çocukla hiçbir geliri olmadan kirada yaşam savaşı verdi.ama kadın o kadar karekterli ki hepimiz destek olduk maddi manevi.gül gibi baktı o çocuklara kız öğretmenliği kazandı geçen yıl.asla 5 kuruş istemez kimseden bir de çok saygılı ve kibardır eğitimli olmamasına rağmen.ama dilencilerden nefrett ettim yapışıyorlar arsızlar onlara 5 kuruş vermiyorumm.Ya zaten kesin birşeyleri bilsek herkes belli bir para gonderse ihtiyacı olanlara gitseama kk da neler neler görülmüs zamanında o yüzden yasaklanmıs geçen dr yad bana yardımcı oldu kedinin ameliyatı konusunda
hep diyorum Allah kat be kat fazlasını versin böyle insanlara
Sen söyledin o gün aslında bilinsin istemem. Yanlış anlamayın saklamak babında değil burayı herkes okuyor birileri salça olursa diye:)) ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde yine sizler yanlış anlamayın:)Ya zaten kesin birşeyleri bilsek herkes belli bir para gonderse ihtiyacı olanlara gitseama kk da neler neler görülmüs zamanında o yüzden yasaklanmıs geçen dr yad bana yardımcı oldu kedinin ameliyatı konusunda
hep diyorum Allah kat be kat fazlasını versin böyle insanlara
Ay evet onu diyorum ya işte sok olmustumSiz ikizlere mama parasi toplayip evinin kredisini odeyen uyeyi biliyormusunuz
burda mı?yok artıkSiz ikizlere mama parasi toplayip evinin kredisini odeyen uyeyi biliyormusunuz
Yok canım yanlış anlamam ama bazı seylerde bilinsin bence gönlünün güzelliği meselaSen söyledin o gün aslında bilinsin istemem. Yanlış anlamayın saklamak babında değil burayı herkes okuyor birileri salça olursa diye:)) ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde yine sizler yanlış anlamayın:)
Teşekkür ederimYok canım yanlış anlamam ama bazı seylerde bilinsin bence gönlünün güzelliği mesela![]()
kedinin adına göbek adı mı eklesen dr yad diye ?Yok canım yanlış anlamam ama bazı seylerde bilinsin bence gönlünün güzelliği mesela![]()