• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben pc de kullanıyorum artı tablet .yoksa ben de model yükseltirdim.ama telefonla fazla işim olmadığından gerek görmedim.sen coin borsa vs hep oradan giriyorsun sana gerekli olabilir o yüzden
Evet o yuzden birazda ekranı büyük tercih ediyorum sürekli yanımda hee an istedigim yere girmek iyi oluyor ben baya oldu bil. Birakalı hatta laptopu ve eski televizyonu satıp yeni bir televizyon aldık 🤣

Aman bulasik makinesi iste ne kadar ucuzsa onu al hepsi yıkiyor 12500 programlilara hiç gerek yok ben hotpointi baya ucuza almıstım kaç senedir tas gibi 5 programli bide ilerde iyisini alırsın uzülme 💋
Benim beyaz eşyadan yana hiç şansım yok bibim herkesin memnun olduğu robot bende sıkıntılı çıktı oyuzden bu sefer baya sıkı araştırmaya girdim..
Çok özellikli birşeyde istemiyorum en fazla bir iki program kullanıyorum zaten.

en iyisi de olsa bir ömürleri var beyaz eşyaların teknolojileri eskiyor en başta.ev mobilyasında da pahalıya kaçmam ben.eskiyene kadar da kullanırımm.evi çok lüks olan dar ya da orta halliler kıstıkça kısarak alıyorlar.dışarda bir bardak kahve içmiyorlar yemek yemiyorlar giymiyorlar yüzlerine bir krem serum almıyorlar.yemişim öyle lüks evi.ev mi yaşayacak ben mi bu hayatta? :anneadayı:
Öyle ceyceyim benim beyaz eşyaları tamamlamam hep sıkıntılı oldu esimle TV 4 sene sonra alabildik kayinvalidem evindeki buzdolabı bana verdi bu zaten yeni al bunu kullan diye kendine yenisini aldı bozuk dolabı kakaladi 10 sene kullandım çamaşır makinemi kendimiz ödediğimiz halde kayinpeder beğendi depodan aldık niye 5 kiloluk değilde 6 kiloluk aldık diye beyfendi küstü birde bize...
Ben yıllar içinde yeni yeni kendim tamamladigim için önem veriyorum zamanında gönlüme göre olmadı şimdi istediğim olsun..
Orta düzeyde olsun ama gönlüme göre olsun diye araştırmaya girdim...

Allah'ımm şu borsadan güldür yüzümüzü sırada değişecek çok eşya var :KK53:

Aman bulasik makinesi iste ne kadar ucuzsa onu al hepsi yıkiyor 12500 programlilara hiç gerek yok ben hotpointi baya ucuza almıstım kaç senedir tas gibi 5 programli bide ilerde iyisini alırsın uzülme 💋
+1
Son 7-8 senede üç defa eşya değiştirmek zorunda kaldım (ankarada işe başladığımda oraya ev eşyası, evlenirken ev eşyası, boşanırken onları bıraktığım için yeni evime tekrar ev eşyası :olamaz: ), hepsinde de beyaz eşyayı arçelik aldım, hiçbiri de servis yüzü görmedi (yalan olmasın birkaç sene önce bulaşık makinesinin ufak bir plastik aksamı kırıldı, servis direkt ertesi günü yenisini taktı). arçeliği neden sevmezler bilmem benim hiç memnuniyetsizliğim olmadı. Gidip miele de alabilirim şükür imkanım var ama eşyaya servet ödemek bana saçma geliyor. Elbette miele arçelikten daha iyidir ama bu farkın toplam hayat kaliteme etkisi ne kadar olabilir ki :)) Ailemin evinde de beyaz eşyalar karışık markalar hoover, arçelik, siemens hepsinden var hiçbirinden de bir memnuniyetsizliğimiz olmadı (edit: yıllar boyunca bir iki servis gelmiştir o kadarı da olur artık). Orta karar bir makine iş görür, ne bütçeyi zorlamaya ne de uzay mekiği özelliklerine gerek yok.

Son düzenleme:
en iyisi de olsa bir ömürleri var beyaz eşyaların teknolojileri eskiyor en başta.ev mobilyasında da pahalıya kaçmam ben.eskiyene kadar da kullanırımm.evi çok lüks olan dar ya da orta halliler kıstıkça kısarak alıyorlar.dışarda bir bardak kahve içmiyorlar yemek yemiyorlar giymiyorlar yüzlerine bir krem serum almıyorlar.yemişim öyle lüks evi.ev mi yaşayacak ben mi bu hayatta? :anneadayı:
Buna da çok katılıyorum.

Aaaa pro üye olmuşum nasıl ne zaman olmuş bu ay :deli:
aaaa muneeee hani bana pro üyelik?kaç senedir şu sitedeyim bir sürü emeğim varrrrrr.mihail pro luğun vatana millete ve siteye hayırlı uğurlu olsun.muneee ben de isteremmmmmm :rolleyes:

Beyaz eşyalar biraz şans işi.
Evlendigimizde bütçemize göre beyazesyalari spotçular denilen yerden almıştık. Altus du sanırım beyaz eşyalar. Çamaşır 6 kg içi. 8 sene kullandım hepsi i hiç servis yüzü görmedi.
Son sene bulaşık makinesi pek temiz yikamadi ondada deterjanı değiştirip biraz pahalı olanı kullanip sorunu çözdüm.
Borçları kredileri bitirince yavaş yavaş yeniledik eşyaları. Önce mutfağı baştan aşağı yenilerden beyaz eşyaları Siemens aldım. Buzdolabı ve bulaşık makinesi hala çalışıyordu Kv ye verdim o kullanıyor 2 senedir. Bulaşık makinesi bu evde ankastre Franke var diye benimki kenarda duruyor, bundan da aman aman memnunum diyemem. Hem uzun sürüyor yıkaması hemde çok iyi yıkaması için iyi bir marka deterjan kullanmak gerekiyor.
Geçen yıl çamaşır ve kurutma için siemenste gitmistim hepsi tek marka olsun servisi kolay olur diye ama fiyatlar ucmustu ve istediğim kg da çamaşır makinesi yoktu.max 9.kg vardı siemenste.
Bende arcelikten çamaşır +kurutma makinesini siemensin sadece çamaşır makinesinden daha uyguna almıştım.
En azından yerli üretim ve parçaları Siemens e göre daha uygun olur dedim.
Çamaşır ve kurutmadan çok memnunum.

Hahah terasa komsular çikmış gülüşmeler falan geliyor esime dedim ki hadi cikalim çok mutlusunuz diyip hepsini aşağı atalım :KK70: kafayı yedim 😈
tokyo ya acil antidepresan ve melissa çayı lazım arkadaşlarrrr.komşularını aşağı atmayı düşünüyorrrr ürkütücüüüüü :KK53:

Beyaz eşyalar biraz şans işi.
Evlendigimizde bütçemize göre beyazesyalari spotçular denilen yerden almıştık. Altus du sanırım beyaz eşyalar. Çamaşır 6 kg içi. 8 sene kullandım hepsi i hiç servis yüzü görmedi.
Son sene bulaşık makinesi pek temiz yikamadi ondada deterjanı değiştirip biraz pahalı olanı kullanip sorunu çözdüm.
Borçları kredileri bitirince yavaş yavaş yeniledik eşyaları. Önce mutfağı baştan aşağı yenilerden beyaz eşyaları Siemens aldım. Buzdolabı ve bulaşık makinesi hala çalışıyordu Kv ye verdim o kullanıyor 2 senedir. Bulaşık makinesi bu evde ankastre Franke var diye benimki kenarda duruyor, bundan da aman aman memnunum diyemem. Hem uzun sürüyor yıkaması hemde çok iyi yıkaması için iyi bir marka deterjan kullanmak gerekiyor.
Geçen yıl çamaşır ve kurutma için siemenste gitmistim hepsi tek marka olsun servisi kolay olur diye ama fiyatlar ucmustu ve istediğim kg da çamaşır makinesi yoktu.max 9.kg vardı siemenste.
Bende arcelikten çamaşır +kurutma makinesini siemensin sadece çamaşır makinesinden daha uyguna almıştım.
En azından yerli üretim ve parçaları Siemens e göre daha uygun olur dedim.
Çamaşır ve kurutmadan çok memnunum.
Deterjan fark ediyor ya yıllar içinde bunu anladım ben de, makineden ziyade deterjan önemli sanki, hem bulaşık hem çamaşırda bilindik markaların deterjanını/tabletini alıyorum. Fiyatları yüksek ama daha iyi temizliyor.

Back
X