- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.701
masak tepesine çökmesin diye çekmiyodur :))Bilmem hiç 30 milyonum olmadibence çekebilir diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masak tepesine çökmesin diye çekmiyodur :))Bilmem hiç 30 milyonum olmadibence çekebilir diyorum.
Yaa ben de anlamıyordum işte o coini aldığımda gördüm anladımNeyse dr_yad biz hiç birdey anlamadık![]()
Sen anladın mı stake etme olayını ya:)) ben mı anlatamiyorummasak tepesine çökmesin diye çekmiyodur :))
Mesela bazı kuyumcular altınları toplayıp ben bunu senin yerine işletiyim sana da kar veriyim diyor ya onun gibi düşün :)) örnek tam oldu mu emin değilim de senin coini kullanıp karşılığında yüzde veriyolarNeyse dr_yad biz hiç birdey anlamadık![]()
Ben meraktan araştırmıştım daha önce doktorum da benim yatırım anlayışıma uygun değil diye fazla irdelemedim :))Sen anladın mı stake etme olayını ya:)) ben mı anlatamiyorum![]()
ahah Bibi keşke 1 kilo altınım olsaydı ezerdik paralarıKankiteylam![]()
Kurfan de yavriko üstte varahah Bibi keşke 1 kilo altınım olsaydı ezerdik paralarıben kuveyt türkten açtım ama gümüş alamıyorum bir türlü beceremedim ya kıymetli maden al diyorum direkt altın çıkıyor gümüş niye seçemiyorum.
ayrı gümüş hesabı açman lazım canım, online olarak açabilirsin iki dk sürmüyor. sonra alım yaparken varsayılan olarak yine altın hesabın geliyor, üstüne tıklayıp gümüşe geçmen lazım.ahah Bibi keşke 1 kilo altınım olsaydı ezerdik paralarıben kuveyt türkten açtım ama gümüş alamıyorum bir türlü beceremedim ya kıymetli maden al diyorum direkt altın çıkıyor gümüş niye seçemiyorum.
Yani ben tam anlatamamışım.:))Ben meraktan araştırmıştım daha önce doktorum da benim yatırım anlayışıma uygun değil diye fazla irdelemedim :))
Yok doktorum anlattın da işin içinde pek aşina olmadığımız teknolojiler olunca hemen oturtamıyoruz haliyle. Benim de ilgimi çekmişti staking ama faiz mi değil mi emin olamadım o yüzden uzak durdum, yapılan işin doğası itibariyle buna emin olmak da zor sanki :))Yani ben tam anlatamamışım.:))
ya coinlere el korlarsa o işleteyim diye alanlar.yeminle bak eski kiracımız kuyumcuydu adam pılıyı pırtıyı toplayıp kaçmış 2 ay önce.iyi ki bizim kiracı iken kaçmadıı bariiMesela bazı kuyumcular altınları toplayıp ben bunu senin yerine işletiyim sana da kar veriyim diyor ya onun gibi düşün :)) örnek tam oldu mu emin değilim de senin coini kullanıp karşılığında yüzde veriyolar
Benim hiç aklıma gelmedi ben direkt aa bana hediye veriyor dedimYok doktorum anlattın da işin içinde pek aşina olmadığımız teknolojiler olunca hemen oturtamıyoruz haliyle. Benim de ilgimi çekmişti staking ama faiz mi değil mi emin olamadım o yüzden uzak durdum, yapılan işin doğası itibariyle buna emin olmak da zor sanki :))
Aslında cüzdanda duruyor. Cüzdan en guvenlilerden sayılır. Kişiye özel sonuçta. Öyle bir şey olabilir mi bilmiyorum. Ben şimdiki aldığımi da cüzdanda tutuyorum. Satmak istersem ya da stop koymak istiyorsam gönderiyorumya coinlere el korlarsa o işleteyim diye alanlar.yeminle bak eski kiracımız kuyumcuydu adam pılıyı pırtıyı toplayıp kaçmış 2 ay önce.iyi ki bizim kiracı iken kaçmadıı barii![]()
Hoşgeldin canım.sen neler yapıyorsun? Coinler ne alemde?Selam kızlar, stake:stabil tutmak, bir anlamda faize yatırmak demekmişMihail Zoscenko ciğim..
dr_yad eşim böyle açıkladı olayı ama doğru mudur
burdan yakalayabildim muhabbeti![]()
Benim babamın da kuyumcu arkadaşı varmış. Böyle toplayıp kaçmış.ben daha doğmamışım. Yillar önce.. babam da annemin 2 bileziğini borç vermiş kötü durumdayım şu an deyince. Öyle gitmiş o da. Giden 2 bilezik olsun tabii. Bu tür olaylar yıllardır yaşanıyor sanırım.ya coinlere el korlarsa o işleteyim diye alanlar.yeminle bak eski kiracımız kuyumcuydu adam pılıyı pırtıyı toplayıp kaçmış 2 ay önce.iyi ki bizim kiracı iken kaçmadıı barii![]()
ceycey senin aklına niye hep en kötü ihtimaller geliyor yahuya coinlere el korlarsa o işleteyim diye alanlar.yeminle bak eski kiracımız kuyumcuydu adam pılıyı pırtıyı toplayıp kaçmış 2 ay önce.iyi ki bizim kiracı iken kaçmadıı barii![]()